کد خبر: 1465270
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۵

نوای روز جهانی علی اصغر(ع) در اهواز طنین انداز می‌شود

گروه اجتماعی: مدیر موسسه قرآنی اشراق اهواز از برگزاری مراسم روز جهانی حضرت علی اصغر(ع)،‌در منطقه کوی علوی شهرستان اهواز خبر داد.

علی موسوی‌، مدیر مؤسسه قرآنی اشراق اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌الملل قرآن (ایکنا) از برگزاری مراسم روز جهانی حضرت علی اصغر(ع) در کوی علوی شهرستان اهواز خبر داد.

وی گفت: مراسم روز جهانی حضرت علی اصغر(ع) همه ساله در اولین جمعه ماه محرم به منظور پاسداشت مقام حضرت علی اصغر(ع) برگزار می‌شود.  امسال نوای این مراسم در کوی علوی همزمان با دیگر نقاط جهان،‌ طنین انداز می‌شود. 

مدیر موسسه قرآنی اشراق اهواز به هدف برپایی این مراسم اشاره و اظهار کرد: ‌هدف از برگزاری این مراسم، رساندن پیام مظلومیت امام حسین(ع) و طفل شیرخوارحضرت علی اصغر(ع) به جهانیان و آشنایی آنها با نهضت عاشورا و پیام آن است.

موسوی عنوان کرد: مراسم پاسداشت طفل شیرخوار امام حسین(ع) در مسجد امام حسین(ع) واقع در کوی علوی، روز جمعه 9 آبان همزمان با کل کشور برگزار می‌شود.

وی به همین مناسبت  به برنامه‌های موسسه قرآنی اشراق برای نونهالان اشاره کرد و افزود: دوره مهد و پیش‌دبستانی با استقبال خوب از سوی مخاطبان نونهالان در این موسسه برگزار است و 100 نونهال قرآنی در آموزش‌های مهد و پیش‌دبستانی قرآنی حضور فعال دارند.

captcha