کد خبر: 1466151
تاریخ انتشار : ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۰

آتش خیمه‌ها در کربلا، شعله کینه یزیدیان از آل علی(ع) بود

گروه اندیشه: امام جمعه زنجان با تأکید بر این‌که اقدامات یزیدیان در کربلا، از کینه آنان از آل علی(ع) بود، گفت: آتش زدن خیمه‌ها پس از جنگ، حتی در عرف جنگ‌های آن دوره نیز تعریفی نداشت و این حرکت لشکریان کفر تنها نشان از کینه‌توزی آنان نسبت به اهل بیت رسول خدا(ص) بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، حجت‌الاسلام والمسلمین علی خاتمی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان شب گذشته، 9 آبان در مراسم عزاداری هفتمین شب ماه محرم‌الحرام در حسینیه اعظم زنجان، با اشاره به این‌که واقعه عاشورا، تاریخی است مه رنگ کهنگی به خود نمی‌گیرد، گفت: عاشورا، تنها یک حادثه و واقعه نیست، بلکه یک فرهنگ تاریخ‌ساز است.
وی افزود: وقایع تلخ و شیرین مختلفی در طول تاریخ وجود داشته است که بسیاری از آنها با گذشت زمان فراموش شده‌اند اما عاشورا هر لحظه تازه‌تر شده و همچون چشمه‌ای جوشان در طول تاریخ، رهروان مکتب سرخ حسینی را به سمت خود می‌کشد.
امام جمعه زنجان با تأکید بر این‌که پیام قیام سیدالشهدا(ع) به انسان‌های همیشه تاریخ، سرفرود نیاوردن در برابر ظلم و ظالم است، ابراز کرد: با نگاهی به بعد جمعیتی قیام سیدالشهدا(ع) در کربلا، می‌توان لشکری را مشاهده کرد که با 72 سرباز در برابر لشکر 30 هزار نفری عمربن سعد صف‌آرایی کرده بودند.
حجت‌الاسلام والمسلمین خاتمی تصریح کرد: تقابل جبهه کفر با لشکر 72 نفری حق در کربلا، تنها 2 ساعت پس از نماز ظهر عاشورا اتفاق افتاد و این‌که یک حادثه‌ای با چنین مدت زمانی توانسته است مرزهای تاریخ را درنوردیده و به تمام دنیا پیام‌رسانی کند، سؤالی است که جز با حقانیت سیدالشهدا(ع) پاسخ داده نمی‌شود.

یزیدیان، مقام انسانیت را در کربلا پایمال کردند
وی با تأکید بر این‌که بسیاری از اقدامات یزیدیان در کربلا، به دلیل کینه‌ای بود که از آل علی(ع) داشتند، اظهار کرد: آتش زدن خیمه‌ها پس از جنگ، حتی در عرف جنگ‌های آن دوره زمانی نیز تعریفی نداشت و این حرکت لشکریان کفر در کربلا تنها نشان کینه‌توزی آنان نسبت به اهل بیت رسول خدا(ص) بود.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان خاطرنشان کرد: لشکریان عمربن سعد، کودکان و زنان را نیز هدف خود قرار دادند تا در آینده کسی برای خون‌خواهی سیدالشهدا(ع) قیام نکرده و خبر واقعه کربلا به گوش آیندگان نرسد، اما این پیام با رشادت حضرت زینب(س) منتقل شد.
امام جمعه زنجان در پایان یادآور شد: لشکریان کفر در کربلا، آن‌چنان در مستی پیروزی خود غرق بودند که حتی مقام انسانیت را نیز زیر پا گذاشته بودند.

captcha