کد خبر: 1466680
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۵

برگزاری یادواره شهدای دانش‌آموز در ایلام

گروه اجتماعی: یادواره شهدای دانش‌آموز با حضور جمعی از دانش‌آموزان بسیجی و مسئولان امروز در مجتمع فرهنگیان شهر ایلام برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، علی بیرانوند، مدیر کل آموزش و پرورش استان ایلام امروز، 11 آبان در مراسم یادواره شهدای دانش‌آموز با بیان اینکه اگر این شهدا جان خود را فدا کردند به دلیل روحیه‌ای است که از محرم و صفر گرفتند، اظهار کرد: جوانان ما افتخاراتی آفریدند که در دنیا بی‌نظیر است، مگر در عصر حضرت سید‌الشهدا(ع) مثل حضرت علی اکبر(ع)، این انقلاب و ایستاگی ما در 8 سال دفاع مقدس به دنبال قیام امام حسین(ع) و الگوگیری از این مکتب بود.
وی با بیان اینکه اگر روحیه ایثار و شهادت نبود، دفاع مقدس چنین افتخاراتی به دنبال نداشت، گفت: اگر این روحیات در بین جوانان ما نبود نمی‌توانستیم سرمان را بالا بگیریم، این باعث افتخار ماست که استقلال واقعی داریم و هیچ ابرقدرتی نمی‌تواند به کشور ما زورگویی کند و این خون شهدای ماست که کشور اسلامیمان را بیمه کرده است.
مدیر کل آموزش و پرورش استان ایلام، افزود: اگر ما امروز آزادی داریم همه در سایه جان‌فشانی شهدا و جانبازان سرزمینمان است که خود را فدای اسلام و آرمان‌های امام خویش کردند.
بیرانوند در ادامه با اشاره به اینکه خودشناسی به خداشناسی منجر می‌شود، گفت: همه ما باید از قیام امام حسین(ع) که رسالتش امر به معروف و نهی از منکر بود درس بگیریم، زندگی خود را بررسی کنیم و خود را در راستای قیام اباعبدالله(ع) قرار دهیم و رهرو راستین راه امام و شهدای خود باشیم.
سردار الله‌نور نورالهی، معاون هماهنگ کننده دانشگاه امام حسین(ع) نیز در این مراسم با بیان اینکه 36 هزار دانش‌آموز در دوران انقلاب و دفاع مقدس حضور داشتند که سهم ما 355 آلاله آغشته به خون است، اظهار کرد: این دانش‌آموزان خون دادند تا خون در شریان‌های انقلاب جاری شود، سردادند تا انقلابشان سرافراز شود و از هستی خود گدشتند تا بقای انقلاب را تثبیت کنند.
وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه، «زنده نگه‌داشتن یاد شهیدان کمتر از شهادت نیست»، گفت: ماندگار کردن مسائلی مانند شهدا یک اصل اجتناب‌ناپدیر است، دانش‌آموزان شهید ما شاهکارهایی خلق کردند که این مصداق «مما یدرک و لا یوصف» است که تا شهدایمان را نشناسیم نمی‌توانیم آنها را توصیف کنیم.
نورالهی با بیان اینکه برگزاری این یادواره‌ها می‌تواند پاسخی در مقابل تحریف‌گران دفاع مقدس باشد، افزود: هر چه در زمینه‌ی زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا و برگزاری چنین یادواره‌های کار کنیم، باز هم کم است، چرا که زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا باعث خواهد شد جوانان هر نسل از آنها الگو بگیرند.
معاون هماهنگ کننده دانشگاه امام حسین(ع) با بیان اینکه آمریکا در بین 130 کشور دنیا 950 پایگاه اطلاع رسانی دارد، گفت: آمریکایی‌ها معتقدند با وجود همه این پایگاه‌ها باز هم نتوانسته‌اند صدای آمریکا را به گوش جهانیان برساند و تنها صدای اسلام است که از تمام کشورهای دنیا شنیده می‌شود.
این مسئول در ادامه افزود: یک نویسنده آمریکایی در مورد جنگ تحمیلی ایران و عراق چنین می‌گوید که، «ناجوانمردانه‌ترین جنگ قرن بیستم، جنگ تحمیلی ایران است که یک طرف تحریم صددرصد و طرف مقابل تأمین صددرصد بوده است»، در آن دوران حتی به ما سیم خاردار هم نمی‌دادند چه برسد به قطعات هواپیما یا تجهیزات دیگر، بدین‌گونه در مقابل ایران تمام دنیا ایستاده بودند.
سردار نورالهی، گفت: جوانان ما جان دادند تا تکه‌ای از تاریخ ساخته شود، تا معلمان در کرسی تدریس  به خاطر قرارداد ترکمانچای عرق شرم بر پیشانی نداشته باشند و با صلابت بگویند ما در جنگی نابرابر توانستیم از اراضی کشورمان دفاع کنیم.
وی با اشاره به این مطلب که مدت زمان اشغال خرمشهر 19 ماه به درازا کشید اما در هنگام رهایی خرمشهر توسط رزمندگان ایرانی به ازای هر ماه هزار اسیر بعثی گرفته شد، ادامه داد: نباید در گذشته متوقف شد بلکه باید بین گذشته و آینده پلی زد و از گذشتگان برای ساختن آینده خود و کشور اسلامی الگو گرفت.
معاون هماهنگ‌کننده‌ دانشگاه امام حسین(ع)، تصریح کرد: امروز باید تاریخ را تکرار کنیم و یک حماسه‌سازی و ایثارگری شکل دهیم تا کربلای 5 و شلمچه را به کربلا و عاشورای حسینی در عراق پل بزنیم.

captcha