کد خبر: 1470749
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۷
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:

جامعه امروز بیش از هر زمانی نیازمند احیای فرهنگ زینبی است

گروه اجتماعی: امروز جامعه ما بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد تا فرهنگ زینبی را در آن نهادینه کرده و درس‌های مکتب عاشورا، محرم و اسارت آل‌‌الله را به نسل جوان آن گوشزد کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، آیت‌الله دری نجف‌آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عصر پنجشنبه، 15 آبان‌‌ماه در تجمع بزرگ رهروان زینبی(س) که در آستان مقدس امامزادگان عبدالله(ع) و آمنه خاتون(س) اراک برگزار شد، ضمن تقدیر از حضور گسترده بانوان در این تجمع، گفت: حضرت زینب کبری(س)عالی‌ترین چراغ هدایت، فضیلت، انسانیت، معرفت، جهاد و مبارزه است.

وی با اشاره به اینکه حضرت زینب(س) پیام‌آور واقعه کربلاست، بیان کرد: حضرت زینب کبری(س) وارث پیامبر(ص) و امام حسین(ع) بود که باید هم در پاسداری از حریم وجود نورانی امام حسین(ع) و خنثی سازی تبلیغات ننگین بنی‌امیه وظیفه خود را در احیای امر امامت و مبارزه با فرعون زمان ادا می‌کرد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی اظهار کرد: بعد از واقعه عاشورا خطبه حضرت زینب(س) در مجلس یزید سند بزرگ مظلومیت و دادنامه اخلاص، جهاد و مبارزه بود که توانست حقانیت قیام امام حسین(ع) را در بین یزیدیان به اثبات برساند.

امام جمعه اراک با بیان اینکه زبان حضرت زینب(س) همانند زبان حضرت علی(ع) و فاطمه زهرا(س) زبان حق و حقیقت بود، افزود: همانطور که حضرت علی(ع) با شمشیرش از حق دفاع کرد حضرت زینب(س) نیز با زبان حضرت علی(ع) با یزیدیان سخن گفت و جنایات آن‌ها را آشکار کرد.

وی ادامه داد: خطبه حضرت زینب(س) در مجلس یزیدیان به قدری با عظمت و شورانگیز بود که قلب‌های سیاه حاضران در مجلس را تحت تأثیر خود قرار دارد.

نماینده ولی فقیه در استان با تأکید بر لزوم تبیین فرهنگ زینبی در جامعه، اضافه کرد: امروز جامعه ما بیش از هر زمان دیگری نیاز دارد تا فرهنگ زینبی را در آن نهادینه کرده و درس‌های مکتب عاشورا، محرم و اسارت آل‌الله را به نسل جوان آن گوشزد کنیم.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی تأکید کرد: در شرایط کنونی جامعه زنان و دختران ما باید حضرت زینب(س) را در خانه‌داری، همسرداری، تربیت فرزندان، زندگی اجتماعی و ... الگو و سرلوحه خود قرار داده و با عزم و اراده‌های فولادین به جنگ فحشا، منکرات و دشمنان اسلام و قرآن بروند.

امام جمعه اراک ادامه داد: مهمترین فلسفه قیام امام حسین(ع) احیای فریضه امر به‌معروف و نهی از منکر و اقامه نماز در جامعه اسلامی بود؛ لذا زنان و دختران ما باید امر به‌معروف و نهی از منکر کرده و خود نیز آمر به معروف و ناهی از منکر باشند.

وی اظهار کرد: دشمنان امروز ارزش‌ها و اعتقادات اسلامی زنان و دختران ما را نشانه گرفته و در تلاش هستند تا این ارزش‌های دینی را به سوی بی‌بندوباری سوق دهند؛ لذا شما خواهران پیرو مکتب اهل بیت(ع) و رهروان زینبی(س) باید با هشیاری مواظب باشید تا تحت تأثیر توطئه‌های دشمنان قرار نگیرید.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی نقش مادران را در فرهنگ‌سازی و تربیت فرزندان سالم و صالح بسیار مهم دانست و گفت: حضرت فاطمه(س) و حضرت زینب(س) الگوی امروز مادران و خواهران ما در تربیت فرزندان لایق و شایسته هستند.

امام جمعه اراک در پایان با تأکید بر لزوم گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در سطح استان، اظهار کرد: استان مرکزی باید از نظر تقوا و عفاف سرآمد و الگوی دیگران قرارگیرد.

captcha