به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان دارالقرآن الکریم(تلاوت)، یوسف افراش، معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان دارالقرآن با بیان اینکه تفاهمنامه چهارجانبه قرآنی بین سازمان دارالقرآن و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به امضا رسیده است، افزود: تفاهمنامه مشترک با حضور قائم مقام و معاون وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی وزارت کشور، معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی و رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای وزارت کشور، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس سازمان دارالقرآن به امضا رسید.
وی با بیان اینکه مدت زمان این تفاهمنامه دوساله است، افزود: مدت زمان اجرای این تفاهمنامه در صورت توافق طرفین امضاءکننده قابل تمدید است.
افراش ادامه داد: توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی در سطح روستاها، مناطق و محلات مختلف شهری در سراسر کشور، آموزش روش و سبک زندگی قرآنی، توسعه خانههای قرآنی روستایی، آموزش کارکنان دهیاریها و شهرداریهای سراسر کشور، ایجاد خانههای قرآن در مناطق ویژه شهرداری از جمله مفاد و اهداف انعقاد این تفاهمنامه است.
معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات سازمان دارالقرآن در ادامه با بیان تعهدات این سازمان در این تفاهمنامه اظهار کرد: اولویتدهی و ایجاد سهولت در صدور مجوز تاسیس و توسعه خانههای قرآنی روستایی و شهری، آموزش کارکنان دهیاریها و شهرداریها، ایجاد مراکز قرآنی در مناطق ویژه اجتماعی و هدایت و نظارت و ساماندهی خانههای قرآن و پشتیبانی نرمافزاری و برنامهای از جمله تعهدات سازمان دارالقرآن است.
افراش با بیان اینکه مسئولان دولت در وزارت کشور از طرحهای قرآنی استقبال کردهاند، یادآور شد: ارائه گزارش عملکرد فعالیتهای قرآنی در روستاها و شهرها از سوی سازمان دارالقرآن الکریم، موجب تسریع در امضا این تفاهمنامه شده است.
وی با اشاره به سابقه امضا تفاهمنامههای قرآنی سازمان دارالقرآن الکریم با سازمانها و نهادهای مختلف در گذشته گفت: تفاهمنامههای قرآنی با وزارت کشور طی دولتهای نهم و دهم در گذشته نیز امضا شده بود که در پی امضا تفاهمنامه با دولت نهم، طی مدت زمان اجرای تفاهمنامه با وجود برخی مشکلات، بالغ بر 3 هزار و 100 خانه قرآن روستایی در سراسر کشور ایجاد شد.
به گفته افراش با انعقاد تفاهمنامه تاسیس خانههای قرآن شهری در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره توجه به موفقیت سبک و سیاق آموزش مکتبخانه ای در محلات مختلف، در چهار سال گذشته تاکنون نیز بیش از یک هزار و 200 خانه قرآن شهری در سراسر کشور ایجاد شده است.