کد خبر: 1471321
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۶
ویژه اساتید؛

نشست «نقش قرآن در تحول فرهنگی دانشگاه‌ها» در دانشگاه آزاد تفرش برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی تفرش از برگزاری نشست نقش قرآن در تحول فرهنگی دانشگاه‌ها در این واحد دانشگاهی خبر داد.

علی کریمی، مسئول کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی تفرش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: همزمان با هفته فرهنگی در این شهرستان برنامه‌های مختلفی در این دانشگاه برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه برگزاری گفتمان دانشجویی با عنوان نماز و فلسفه عاشورا از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده است، اظهار کرد: این نشست پنجشنبه، 22 آبا‌ن‌ماه با برگزار می‌شود.

کریمی با اشاره به اینکه همزمان با آغاز هفته فرهنگی در این شهرستان نمایشگاه حجاب و عفاف، کتاب و نرم‌افزار برپا شده است که تمامی نهادهای فرهنگی در برپایی این نمایشگاه با یکدیگر همکاری دارند، بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تفرش نیز در این نمایشگاه غرفه‌دار است.

وی برگزاری نشست هم‌اندیشی ویژه اساتید با عنوان نقش قرآن در تحول فرهنگی دانشگاه‌ها را از دیگر برنامه‌ها دانست و ادامه داد: این نشست امروز، 21 آبان‌ماه در این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.

کریمی با بیان اینکه نشست ادبی ویژه همکاران ویژه کارکنان این واحد دانشگاهی برگزار شد، مطرح کرد: نشستی با عنوان آگاهی‌بخشی از مراسم خواستگاری و سؤالات آن جمعه، 23 آبان‌ماه برگزار می‌شود.

این مقام مسئول در پایان یادآور شد: برگزاری نشستی با موضوع پیشگیری از اعتیاد پنجشنبه، 21 آبان ماه و نشستی با عنوان دخترم باید بداند نیز از برنامه‌هایی هستند که همزمان با هفته فرهنگی در این دانشگاه برگزار می‌شود.

captcha