کد خبر: 1471693
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۲
رئیس نمایندگی اوقاف بهمئی تأکید کرد:

تریبون جمعه بهمئی فرهنگ ترویج وقف را به‌صورت عمیق گوشزد کند

گروه اجتماعی: عبدالحمید نمازی با اشاره به اینکه این شهرستان به‌شدت نیازمند وقف انتفاعی است، گفت: تریبون جمعه بهمئی فرهنگ وقف را به صورت عمیق گوشزد کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، عبدالحمید نمازی، رئیس نمایندگی اوقاف و امورخیریه شهرستان بهمئی امروز، 19 آبان‌ماه با حضور در خبرگزاری ایکنا و تقدیر و تشکر از خبرنگار شعبه استان به‌خاطر پوشش اخبار حوزه وقف و بقاع متبرکه، از تشکیل انجمن یاوران وقف طی هفته‌های آینده در این شهرستان خبر داد و گفت: هیچ‌گونه وقف انتفاعی در شهرستان بهمئی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه این شهرستان به‌شدت نیازمند وقف انتفاعی از جمله زمین زراعی، باغ، چشمه، درمانگاه، ملک مسکونی و تجاری و سایر موقوفات درآمدزا در زمینه صنایع، کشتارگاه و کارخانه است، افزود: تریبون جمعه بهمئی فرهنگ وقف را به صورت عمیق گوشزد کند.

رئیس نمایندگی اوقاف و امور خیریه شهرستان بهمئی با بیان اینکه رسالت روحانیون، مبلّغان و ائمه جمعه و جماعت ترویج، تبلیغ و آماده‌سازی افکار عمومی برای سوق دادن مردم این شهرستان به‌سوی وقف، حساس، بسیار مفید و مهم است، یادآور شد: انتظار می‌رود که به این بخش از فرهنگ اسلامی به‌صورت جدی و عمیق پرداخته شود.

نمازی از افتتاح حسینیه وقفی شهید مصطفی احمدی‌روشن با زیربنای 170 متر در خیابان قدس گلستان 17 در دهه اول محرم امسال خبر داد و اضافه کرد: شهرستان بهمئی در طرح آرامش بهاری سال جاری با 5 موقوفه از سوی خیّران بومی و غیر بومی، رتبه اول موقوفه را در استان کسب کرد که جز حسینیه، بقیه مربوط به ساخت مسجد بوده که تا یک ماه آینده مسجد وقفی امام حسین(ع) با زیربنای 200 متر مربع در روستای گودبند به بهره‌برداری می‌رسد، ضمن اینکه در سه ماهه دوم سال، یک وقف دیگر در روستای پیرمالک نیز مربوط به ساخت مسجد در این شهرستان بوده است.

وی در ادامه سخنان خود از برگزاری مسابقات قرآن برای اولین‌بار در شهرستان بهمئی در پایان آبان‌ماه جاری در بخش‌های ترتیل، قرائت، مفاهیم، حفظ، اذان و ابتهال خبر داد و بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود که بیش از 100 نفر از متقاضیان در رده‌های مختلف سنی و تحصیلی شرکت کنند و با توجه به ظرفیت‌ها و استعدادهایی که در این شهرستان وجود دارد، ابراز امیدواری کرد که ممتازان رتبه‌های برترشهرستان، در استان و کشور نیز رتبه کسب کنند.

captcha