مهدی فیض، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، در حاشیه بازدید از بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به طرحهای کلان معاونت اظهار کرد: راهاندازی باشگاههای دانشجویی یکی از برنامههایی است که انجام میشود؛ این باشگاهها میتواند محل رفت و آمد و پاتوق دانشجویان از دانشگاههای مختلف باشد.
وی ادامه داد: این باشگاه در دو مدل در حال اجراست که میتوان به اجرای آن در درون دانشگاه و خارج دانشگاه اشاره کرد و سعی داریم تا در سطح کشور تعدادی باشگاه را در طول امسال و تا پایان برنامه پنجم توسعه فعال کنیم چراکه باشگاهها میتوانند پتانسل جدیدی را ایجاد کنند تا دانشجویان دانشگاههای مختلف دور یکدیگر جمع شوند و همین تنوع در حوزه فرهنگی دانشگاه تحولاتی ایجاد خواهد کرد.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: تا پایان سال 93 پنج باشگاه فرهنگی را هم راهاندازی خواهیم کرد.
وی با اشاره به فعالسازی شبکه اجتماعی دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاهها اظهار کرد: ما قصد داریم دانشجویانی که علاقمند به کار فرهنگی در دانشگاهها هستند را در یک شبکه اجتماعی دور هم جمع کنیم تا از تعامل میان آنها علاوه بر ارتقای فرهنگی دانشجویان، ایدههای فاخری نیز شکل بگیرد.
وی بیان کرد: شبکه اجتماعی دیگری در دستور کار بوده که ویژه دانشجویان ایرانی خارج از کشور است. قصد داریم با ایجاد چنین شبکه اجتماعی آنها را با فضای فرهنگی کشورمان پیوند دهیم تا همین پیوند سبب افزایش احتمال بازگشتشان به کشور شود. علاوه بر این موضوع ایجاد چنین شبکهای سبب استقرار ارتباط فرهنگی و خبری میان آنها و کشورمان میشود.
فیض اظهار کرد: شبکه اجتماعی ویژه دانشجویان خارج از کشور تا سال 94 توسط جهاد دانشگاهی راهاندازی خواهد شد و هماکنون عنوان بامداد که مخفف باشگاه مجازی دانشجویان ایران دوست است را برای این شبکه اجتماعی انتخاب کردهایم.
وی بیان کرد: شبکه اجتماعی دانشجویان فعال فرهنگی را تا پایان سال 93 فعال خواهیم کرد تا بتوانیم هرچه سریعتر به اهدافمان در این شبکهها دست یابیم.