کد خبر: 1472028
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۵
سردار احمدی‌مقدم:

دفاع از ارزش‌ها و استمرار حرکت عاشورا وظیفه اصلی نیروی انتظامی است

گروه اجتماعی: فرمانده نیروی انتظامی امر به معروف و نهی از منکر را استمرار حرکت عاشورا دانست و از نیروی انتظامی به‌عنوان پرچم‌دار اصلی این حرکت یاد کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم، فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران 20 آبان در سفر به شهرکرد و حضور در صبحگاه مشترک با تسلیت شهادت امام حسین(ع)، قیام عاشورا را حرکتی عظیم برای اصلاح جامعه و مبارزه با انحرافات دانست و گفت: امام حسین(ع) نه برای رسیدن به قدرت، بلکه برای نجات جامعه از انحرافات قیام کرد.

وی امر به معروف و نهی از منکر را استمرار حرکت کربلایی و عاشورایی دانست و از نیروی انتظامی به‌عنوان پرچم‌دار اصلی این حرکت یاد کرد و افزود: نیروی انتظامی وظیفه اصلی دفاع از ارزش‌های اسلامی و استمرار حرکت عاشورایی که همان مبارزه با انحرافات و کجروی‌هاست را بر‌عهده دارد.

احمدی مقدم با بیان اینکه نیروی انتظامی امربه معروف و نهی از منکر را جزو وظایف ذاتی خود می‌داند تصریح کرد: نیروی انتظامی در ابتدا با تذکر لسانی و برخوردهای رحیمانه معروفات را در جامعه ترویج و با منکرات برخورد می‌کند.

با هنجارشکنان با قاطعیت برخورد می‎شود
وی با تأکید بر اینکه نیروی انتظامی ‌برابر متخلفان و هنجار‌شکنان در جامعه کوتاه نمی‌آید، گفت: نیروی انتظامی با کسانی‌که به شکل صریح و علنی هنجارهای اسلامی و الهی را در جامعه نقض می‌کنند برخورد قاطع دارد.

احمدی مقدم با تأکید بر اینکه حافظان و مجریان قانون در ابتدا باید خود عاملان به آن باشند، اظهار کرد: به‌طور قطع مجریان و تلاش گران عرصه نظم و امنیت قانون باید خود مبرای از هرگونه تخلف و بی‌قانونی باشند در غیر این‌صورت نباید انتظار اصلاح جامعه را داشته باشیم.

افراط و تفریط در برخورد با متخلفان آفت است
وی افراط و تفریط در اجرای قوانین توسط مأموران انتظامی را موجب تضعیف و بی‌ارزش شدن قانون دانست و تصریح کرد: ماموران انتظامی باید در اجرای قوانین از افراط و تفریط به دور باشند؛ چراکه هر دو این رفتارها آفت است.

احمدی‌مقدم نظام اسلامی را نماد مهربانی و عطوفت دانست و گفت: اگر حاکمان و متولیان امر امنیت و نظم در نظام اسلامی خود دچار انحراف باشند به‌طور قطع آسیبب‎های فراوانی به قاطعیت نظام وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی برخورد با فساد و ارتقای سلامت و نظم در جامعه را وظیفه اصلی خود می‌داند گفت: تحق این مهم با کار، تلاش و جدیت محقق خواهد شد.

مدرن‌سازی ساختارهای نیروی انتظامی در کنار مردم‎یاری موفق می‌شود
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اجرای طرح مدرن‌سازی ساختارها و امکانات نیروی انتظامی گفت: این طرح زمانی موفق و اثر‌بخش خواهد بود که در کنار آن مردم‌داری و مردم‎یاری در نیروی انتظامی الگو و همه چیز برای امنیت و رفاه مردم باشد.

وی با بیان اینکه ابزار قدرت باید به جا و به‌موقع استفاده شود، استفاده از ظرفیت‎های اجتماعی در مدیریت شرایط بحرانی را بسیار مهم و نقش‌آفرین دانست و گفت: اگر ظرفیت‌های اجتماعی در مسئله ایجاد امنیت به معنای واقعی کلمه محقق و وارد میدان نشود ابزار قدرت کارایی خود را از دست خواهد داد.

احمدی‌مقدم بابیان اشاره به اینکه استفاده بی‎جا از ابزار قدرت جواب عکس دارد، اظهار کرد: چرا زمانی‌که می‎توان از ظرفیت‎های اجتماعی در ایجاد امنیت بهره‌برداری کرد به زور و قدرت متوسل بشویم؟ در حالی‌که باید این ظرفیت‌ها را فعال کنیم.

captcha