کد خبر: 1472104
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۸

اعلام مهلت ارسال آثار به نخسیتن آفرینواره‌ «آیین آینه»

گروه هنر: ۳۳۷ هنرمند شرکت‌کننده در نخستین آفرینواره‌ «آیین آینه» تا ۵ آذر ماه مهلت دارند تا آثار خود را به دبیرخانه‌ آفرینواره ارسال کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، فیلم‌سازان، فیلم‌نامه‌نویسان و عکاسانی که از تاریخ 10 الی 14 آبان در قالب نخستین آفرین‌واره‌ آیین آینه در شهر زنجان اقدام به ساخت فیلم کوتاه، تهیه عکس و نگارش فیلمنامه کرده‌اند از تاریخ 15 آبان الی 5 آذر مهلت دارند آثار خود را به دبیرخانه‌ی آفرینواره ارسال کنند.

در این خبر آمده، طبق گزارش دبیرخانه‌ آفرین‌واره آمار نهایی شرکت کنندگان در این رویدار 337 نفر، متشکل از 107 فیلم‌ساز، 198 عکاس و 32 فیلم‌نامه‌نویس از سراسر کشور اعلام شده است. لازم به ذکر است در بخش مسابقه‌ آفرینواره تنها آثار هنرمندانی  پذیرفته خواهند شد که تحت پوشش ستاد برگزاری آفرین‌واره از تاریخ 10 الی 14 آبان در شهر زنجان اقدام به تولید آثار خود کرده باشند. سایر آثار ارسالی در بخش خارج از مسابقه حضور خواهند داشت.

آثار پذیرفته شده در نخستین آفرین‌واره آیین آینه از تاریخ 26 الی 27 آذر به نمایش گذاشته خواهند شد و مراسم اختتامیه نیز در تاریخ 28 آذر برگزار خواهد شد.

captcha