کد خبر: 1472813
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۱
۲۹ آبان‌ماه صورت می‌گیرد؛

برگزاری نخستین همایش استانی متولیان موقوفات غیرمتصرفی خراسان جنوبی

گروه اجتماعی: به‌منظور ارتقا بهره‌وری موقوفات، نخستین همایش متولیان موقوفات غیرمتصرفی استان ۲۹ آبان‌ماه در بیرجند برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، محمد درخشی، رئیس اداره تحقیق اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی امروز، 22 آبان‌ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حدود سه سال از راه‌اندازی سامانه جامع اطلاعات موقوفات و اماکن متبرکه کشور به منظور ارتقا بهره‌وری موقوفات و نیز توسعه و ترویج فرهنگ وقف و همچنین آشنایی بیشتر متولیان با این سامانه و کارکردهای مفید و موثر آن در شفاف‌سازی عواید موقوفات همایش‌هایی با حضور متولیان در شهرستان‌ها برگزار شده که امسال در 29 آبان‌ماه نخستین همایش را در سطح استانی برگزار می‌شود



وی ادامه داد: یکی از وظایف اداره تحقیق نظارت بر حسن اجرای نیات واقفان خیراندیش و نیز حفظ و حراست از موقوفات است و در این راستا این اداره قصد دارد متولیان را نیز با خود همراه کند.

رئیس اداره تحقیق اوقاف و امور خیریه استان ادامه داد: نخستین همایش متولیان غیرمتصرفی استان در روز 29 آبان‌ماه  با حضور بیش از یکصد و پنجاه متولی موقوفات غیر متصرفی در مجتمع فرهنگی رفاهی غدیر برگزار می‌شود.



درخشی افزود: در این همایش حجت‌الاسلام حسنی‌نیا، مدیرکل تحقیق سازمان اوقاف کشور، طبسی، مشاور عالی و مدیر کل منابع مالی غیر عمومی سازمان، توکلی‌زاده مدیرعامل موسسه قرض احسنه راسخون حضور خواهند داشت.

captcha