کد خبر: 1472853
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۸
ابوالفضل احمدی بیان کرد:

برپایی جشنواره‌ای متفاوت در بخش عترت/ برگزیدگان را به حال خود رها نکنیم

گروه فعالیت‌های قرآنی: یکی از داوران بخش عترت جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان با بیان اینکه در این دوره با جشنواره‌ای متفاوت روبه‌رو هستیم، گفت: نباید برگزیدگان بخش عترت چنین جشنواره‌هایی را به حال خود رها کنیم.

ابوالفضل احمدی، یکی از داوران بخش عترت جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به میزبانی مناسب دانشگاه پیام نور از این جشنواره، گفت: با توجه به اینکه در چند دوره اخیر داوری مسابقات را انجام داده‌ام و همواره حضور داشته‌ام، این دوره از جشنواره نسبت به ادوار گذشته متفاوت بوده و نسبت به سال‌های گذشته استقبال بسیار بهتری وجود داشته است.
وی در ادامه بار دیگر به سطح بالای رقابت‌ها در بخش عترت اشاره کرد و افزود: به عنوان مثال در رشته سخنوری که فرهنگ عاشورا موضوع مسابقه بوده است، شاهد این موضوع هستیم که شرکت‌کنندگان با مطالعه زیاد و مطالب جالب و شنیدنی شرکت کرده‌اند.
وی تصریح کرد: در مسئله سخنوری عاشورایی شاهد رویکرد بسیار جالبی از سوی دانشجویان و طلاب بوده‌ایم که اکثراً رویکر استاد شهید مطهری بود که مطابق تأکیدات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری بوده است. در بحث معیارآفرین بودن و راهگشا بودن نیز اکثراً از تفکرات و رویکرد استاد مطهری استفاده کرده بودند.
احمدی در ادامه به استفاده مناسب از تکنولوژی در این دوره از جشنواره اشاره کرد و گفت: در بخش عترت با الکترونیکی کردن داوری‌ها قضاوت‌ها بسیار منظم و سریع شده است. همچنین پیش از جشنواره برای داوران امکان امتیازدهی غیررسمی و آزمایشی فراهم شد و اکنون برای هر شرکت‌کننده فایل جداگانه‌ای شامل عکس و مشخصات تنظیم شده که همه اینها بدون زحمت و مرارت نبوده است.
این داور بخش عترت جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور افزود: بنابراین اگر بگوئیم در این دوره با جشنواره‌ای متفاوت مواجه بوده‌ایم، بیراه نبوده است.
وی درخصوص میزان استقبال دانشجویان از بخش عترت این جشنواره به نسبت ادوار گذشته گفت: خوشبختانه در این دوره استقبال هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی بسیارخوب بود و شاید قابل مقایسه با سنوات گذشته نباشد.
احمدی یادآور شد: یکی از مشکلات اساسی این است که دانشجویان از نظر تعداد در این جشنواره‌ها زیاد هستند، اما پس از مشخص شدن نتایج رها می‌شوند و مسیر رشد و پرورش آنها فراهم نیست. پیشنهاد می‌کنم که هرساله پس از مشخص شدن نتایج، برای برگزیدگان مسیر رشد فراهم شود و با برگزاری دوره‌ها و کلاس‌های آموزشی گامی موثر در ارتقای سطح معرفتی  آنها برداشته شود.
این داور بخش عترت جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در ادامه به بر شمردن اهدافی که چنین جشنواره‌هایی می‌توانند داشته باشند پرداخت و بیان کرد: اولین هدف این نوع جشنواره‌ها این است که جوانان ما که دانشجو هستند، علاوه بر فراگیری درس و علم، با قرآن و عترت پیوند بخورند. دومین هدف این است که با ایجاد شور و شوق در میان شرکت‌کنندگان ضمن تعلیم علوم، آنها را تربیت کنیم. تفاوت اصلی حوزه و دانشگاه نیز در همین موضوع است که دانشگاه صرفاً تعلیم می‌دهد اما حوزه تربیت هم می‌کند.
وی افزود: یکی دیگر از اهداف این جشنواره می‌تواند الگوسازی و معرفت‌افزایی دانشجویان در شناخت آنها نسبت به قرآن و اهل بیت(ع) و سرلوحه قراردادن ائمه اطهار(ع) باشد تا بخشی از مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص زندگی قرآنی و اهل بیتی محقق شود.
احمدی در پایان بار دیگر با تأکید بر اینکه اگر برگزیدگان چنین جشنواره‌هایی به حال رها شوند جای تأسف خواهد داشت، خاطرنشان کرد: باید این را با برنامه‌ریزی‌های درست هدایت کرد. همچنین بهتر است جشنواره‌های مختلف با یکدیگر ارتباط برقرار و از تجربیات و مستندات یکدیگر استفاده کنند.

captcha