کد خبر: 1472965
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۷
افتخاری در مراسم اختتامیه جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان:

گام اساسی دانشگاه‌ها در مباحث قرآنی ورود به حوزه‌های میان‌رشته‌ای است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید کم‌کاری‌های آموزش و پرورش در حوزه آموزش عمومی قرآن را جبران کنند، گفت: گام اساسی دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی برای ورود به مباحث میان‌رشته‌ای در حوزه قرآن است.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به اصفهان، لاله افتخاری، رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در مراسم اختتامیه جشنواره ملی قران و عترت دانشجویان کشور در سخنانی با تشکر ویژه از مسئولان دانشگاه پیام نور به خاطر برپایی مناسب جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور، به ایام برگزاری عزاداری های ماه محرم اشاره کرد و گفت: جا دارد یادی از سرهای بر نیزه‌ای داشته باشیم که این روزها منزل به منزل رفتند و نیز یادی داشته باشیم از بانویی که پیام‌آور این واقعه بود.
وی افزود: رأس امام حسین(ع) بر روی نیزه هم قرآن تلاوت می‌کرد تا بگوید قیام برای قرآن بوده است و قرآن و عترت هیچ گاه از هم جدا نیستند. اگر می‌خواهیم به پیام عاشورا عمل کنیم، باید در دو حوزه قرآن و عترت بینش و توانایی خود را بالا برده، استعدادها را شکوفا کنیم و تلاش کنیم تا زیبایی‌های قرآن را به دنیا معرفی کنیم.
رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه ما وظیفه داریم تا آنچه را که از قرآن و عترت دریافت کرده‌ایم، به دیگران معرفی کنیم، تصریح کرد: امروز اگر مقام معظم رهبری از سبک زندگی قرآنی می‌گویند، سبک‌های زندگی اصلاح نخواهد شد مگر اینکه به دو بال قرآن و عترت مسلح شویم و این کار نیز صورت نمی‌گیرد مگر قشر پیشرو و بصیرت‌بخش جامعه به این دانش مزین شوند.
افتخاری اظهار کرد: قشر دانشگاهی معمولاً در هر زمینه‌ای پیشرو هستند و به خاطر آزادی‌ای که دارند توانسته‌اند موفق باشند، اگر این قشر از قرآن و عترت درس نگیرند نمی‌توانند راه خود را به خوبی بیابند.
وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود در مراسم اختتامیه جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور با اشاره به اینکه باید از فعالیت‌های قرآنی به خوبی حمایت شود، به میزبانی مناسب دانشگاه پیام نور از این جشنواره قرآنی اشاره کرد و گفت: برگزاری چنین جشنواره‌ای با محدودیت‌های بودجه‌ای که وجود دارد، جای قدردانی دارد.
رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی افزود: هفته گذشته اولویت‌های آموزش عمومی قرآن کریم در شورای توسعه مورد بررسی قرار گرفت، دانشگاه‌ها باید در این عرصه کم‌کاری‌های صورت گرفته در آموزش و پرورش را جبران کنند و گام‌های اساسی در این زمینه بردارند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: گام اساسی که دانشگاه‌ها در زمینه فعالیت‌های قرآنی بردارند این است که بعد از تلاوت و حفظ قرآن کریم برنامه‌ریزی را برای مباحث میان‌رشته ای قرآن کریم داشته باشند. اگر سرفصل کتب ما قرآن‌محور شود به بسیاری از دانش‌های ناشناخته دست خواهیم یافت. این برکات حاصل نمی‌شود مگر اینکه تقوا پیشه کنیم و ایمان داشته باشیم به این کتاب و در کنار این به آموخته‌های آن نیز عمل کنیم.
وی در پایان به حمایت‌های مجلس از فعالیت‌های قرآن اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه‌هایی که در مجلس پیگیر آن هستیم بحث پیش از نهادها و دستگاه‌های قرآنی است که تاکنون از برخی دستگاه‌ها این پایش صورت گرفته است و هفته آینده نیز فعالیت‌های قرآنی وزارت بهداشت مورد پایش قرار خواهد گرفت.

مطالب مرتبط
captcha