کد خبر: 1472920
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۰
تشکیلات خودگردان فلسطین خواستار شد؛

برگزاری اجلاس فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی با محوریت بیت‌المقدس

گروه بین‌‌الملل: وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین نگران از افزایش حملات یهودیان افراط‌گرا به مسجدالاقصی، برگزاری اجلاس فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی برای بررسی وضعیت قدس شریف را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Anadolu Agency»،  ریاض المالکی، وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین در نشست سازمان همکاری اسلامی در مراکش اعلام کرد: وضعیت قدس بسیار خطرناک است.
المالکی همچنین نسبت به شدت گرفتن خشونت‌ها به عنوان بخشی از نقشه «یهودی‌سازی» قدس، هشدار داد.
تنش‌ها در قدس از هفته پیش شدت گرفت، زمانیکه نیروهای اسرائیلی مسجدالاقصی را در پی هدف قرار گرفتن خاخام افراط‌گرای یهودی، تعطیل کردند و یک جوان فلسطینی را به عنوان مظنون به ضرب گلوله از پای درآوردند.
پس از آنکه درهای مسجدالاقصی به روی مسلمانان بسته شد، افراد سیاسی و شهرک‌نشینان اسرائیلی مرتباً وارد مسجدالاقصی می‌شوند.
وزیر خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین با هشدار نسبت به تجاوزات رژیم صهیونیستی، مداخله کشورهای عربی و اسلامی برای حمایت از اماکن مقدس قدس را خواستار شد.

captcha