کد خبر: 1473403
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۶

درخشش دانشجوی دانشگاه آزاد اراک در جشنواره ملی قرآن و عترت

گروه فعالیت‌های قرآنی: دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در بیست و نهمین جشنواره ملی مسابقات قرآن و عترت دانشگاهیان سراسر کشور خوش درخشید.

شاهرخ حکمت، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی اراک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: بیست و نهمین دوره جشنواره ملی مسابقات قرآن و عترت دانشگاهیان کشور در دو بخش کتبی و شفاهی به میزبانی دانشگاه پیام نور اصفهان برگزار شد.

وی با بیان اینکه 4 نفر از دانشجویان این دانشگاه به مرحله ملی راه یافتند، اظهار کرد: فاطمه کرمی در رشته حفظ 20 جزء، اعظم خیری در رشته حفظ کل قرآن کریم و شرمین خان‌محمدی در رشته قرائت تحقیق از جمله راه‌یافتگان به بخش شفاهی این دوره از مسابقات بودند.

حکمت با اشاره به اینکه بخش شفاهی مرحله ملی بیست و نهمین دوره مسابقات قرآن و عترت دانشگاهیان 22 و 23 آبان ماه برگزار شد، عنوان کرد: در این بخش هیچ کدام از افراد مذکور موفق به کسب رتبه‌های برتر اول تا سوم نشدند.

وی با بیان اینکه زمان برگزاری بخش کتبی این دوره از مسابقات 10 آبان ماه بود، ادامه داد: از دانشگاه آزاد اسلامی اراک حسین صالحی در رشته ترجمه قرآن به زبان فارسی به این دوره از مسابقات راه یافت.

این مقام مسئول در پایان یادآور شد: حسین صالحی در بخش کتبی بیست و نهمین دوره مسابقات ملی قرآن و عترت دانشگاهیان کشور خوش درخشید و حائز رتبه برتر شد.

captcha