کد خبر: 1473407
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۳

تغییر مکان برگزاری کلاس‌های مؤسسه قرآنی بصیر ابهر

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مکان برگزاری کلاس‌های آموزشی مؤسسه قرآنی بصیر ابهر به مسجد حسن‌آباد منتقل شده است.

ولی‌الله مصلی، مدیر عامل مؤسسه قرآنی بصیر ابهر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب اظهار کرد: کلاس‌های این مؤسسه قرآنی به علت تغییر مکان آموزشی این مؤسسه به مسجد حسین‌آباد واقع در خیابان شریعتی ابهر منتقل شده است.

وی اضافه کرد: در حال حاضر به دنبال تهیه زمینی جهت ساخت بنایی برای این مؤسسه هستیم تا از جابجایی و تغییر مکان جلوگیری کنیم زیرا جابجایی مکان باعث سردرگمی قرآن‌آموزان شده و انگیزه آنان را برای حضور در جلسات کاهش می‌دهد.

مصلی تصریح کرد: در حال حاضر کلاس‌های این مؤسسه در رشته روخوانی و روان‌خوانی در مسجد حسن‌آباد دایر شده و بالغ بر 80 قرآن‌آموز در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند.

شرکت سه هزار و 500 قرآن‌آموز

مدیر عامل مؤسسه قرآنی بصیر ابهر اشاره کرد: تاکنون بالغ بر سه هزار و 500 قرآن‌آموز در کلاس‌های این مؤسسه شرکت کرده و گواهی پایان ‌دوره خود را دریافت کرده‌اند.

وی گفت: تا زمانی که فضای مناسب برای دایر کردن کلاس‌های آموزشی راه‌اندازی نشود تمامی دوره‌ها در این مسجد برگزار شده و در هر ترم بر تعداد کلاس‌ها هم افزوده خواهد شد.

captcha