کد خبر: 1474160
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۸

نشست علمی «تحولات ازدواج در شهر تهران» برگزار می‌شود

گروه جامعه: نشست علمی «تحولات ازدواج در شهر تهران، چالش‌ها و راهکارها» طی آذر ماه سال جاری، از سوی شهرداری تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نخستین نشست شورای سیاستگذاری نشست علمی و تخصصی «تحولات ازدواج در شهر تهران، چالش‌ها و راهکارها» با توجه به ظرفیت‌ها، امکانات و مأموریت‌های شهرداری تهران از سوی اداره‌کل مطالعات اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برگزار شد.

در این راستا نشست علمی تحولات ازدواج در شهر تهران، چالش‌ها و راهکارها با همکاری و مشارکت سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران، اداره کل امور بانوان و مراکز علمی، پژوهشی در این حوزه برگزار می‌شود.

در این نشست که طی آذرماه‌ سال جاری، برگزار می‌شود به بررسی وضعیت ازدواج جوانان در شهر تهران با تأکید بر ظرفیت‌ها، امکانات، مأموریت‌ها و نحوه مداخله شهرداری پرداخته می‌شود تا راهکارهای مطلوب و چالش‌های موجود در ارتباط با برنامه‌های پیش روی شهرداری تهران در زمینه ازدواج جوانان احصا و برنامه‌ها بر این اساس عملیاتی شود.

در جلسه شورای سیاستگذاری، محورهای نشست و وظایف مشارکت کنندگان در اجرای آن مشخص شد که از جمله این محورها می‌توان به آسیب شناسی نحوه مداخله شهرداری در موضوع ازدواج، الگوی مناسب ازدواج، خانواده و ازدواج جوانان و قومیت‌ها و آداب و رسوم مؤثر در ازدواج اشاره کرد. 

captcha