کد خبر: 1474997
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۶

مسابقات قرآن اوقاف در چرداول برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: سی‌وهفتمین دوره مسابقات قرآن مرحله شهرستانی با حضور ۱۰۰ نفر شرکت‌کننده در شهرستان چرداول برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام حسن شهیدی، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام سه‌شنبه، 27 آبان در حاشیه برگزاری سی‌وهفتمین دوره مسابقات قرآن مرحله شهرستانی در چرداول، اظهار کرد: این مسابقات در دو نوبت صبح و ظهر در شهر سرابله با حضور بیش از 100 نفر خواهر و برادر در رده‌های سنی زیر 16 و بالای 16 سال برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه شرکت‌کنندگان در رشته‌های حفظ، قرائت، ترتیل و اذان ویژه برداران با هم رقابت می‌کنند، گفت: در این مسابقات علاوه بر شهرستان چرداول، شرکت‌کنندگان شهرستان سیروان نیز حضور داشتند.
معاون فرهنگی اوقاف ایلام با بیان اینکه 3 نفر برتر هر رشته به مسابقات مرحله استانی راه می‌یابند، افزود: ایجاد فضای قرآنی در جامعه، انس بیشتر جوانان و نوجوانان با قرآن و شناسایی استعدادهای قرآنی از اهداف برگزاری این مسابقات است.

captcha