کد خبر: 1475156
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵
امام جمعه بناب:

نتیجه مذاکرات 1+5 هرچه باشد به نفع جمهوری اسلامی است

گروه اجتماعی: حجت‎الاسلام باقری بنابی با تأکید براینکه نتیجه مذاکرات 1+5 هرچه باشد به‏‌‎نفع جمهوری اسلامی است، افزود: ما اهل جنگ نیستیم و باید این مذاکره ادامه داشته باشد تا اهل عالم بدانند آمریکا و اسرائیل غارتگر و ظالم بوده و اهل مذاکره نیستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، حجت‌‎الاسلام شیخ مصطفی باقری بنابی، امام جمعه شهرستان بناب امروز، 28 آبان در جمع فرماندهان حوزه و پایگاه‏‌های مقاومت بسیج این شهرستان با بیان اینکه شجره طیبه بسیج از آیات قرآن سرچشمه یافته است، گفت: اگر روحیه بسیجی در میان افراد دولت و مسئولان کشور حاکم باشد، دشمن هیچ وقت فکر زور گفتن به این نظام را نخواهد کرد و همیشه در وحشت خواهد ماند. 

وی با بر شمردن ویژگی‎ها و شاخصه‎‏های بسیج، اظهار کرد: بسیج یعنی دانشگاه ازخودگذشتگی، یعنی سراپا ایمان، بسیج تفکرش منطق قرآن است و تنها تشکیلاتی است که غرب دخالتی در آن ندارد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بناب همچنین به نتیجه مذاکرات 1+5 اشاره کرد و افزود: آمریکای جنایتکار امکان ندارد از راه مذاکره به راه بیاید و به زودی به کل دنیا ثابت خواهد شد که ایران اهل منطق بوده و حرفی برای گفتن دارد.

وی با بیان اینکه این مذاکرات خیلی خوابیده‎‏ها را بیدار کرد، گفت: نتیجه این مذاکره هر چه باشد به نفع جمهوری اسلامی است؛ چراکه ما اهل جنگ نیستیم و باید این مذاکره ادامه داشته باشد تا اهل عالم بدانند آمریکا و اسرائیل غارتگر و ظالم بوده و اهل مذاکره نیستند.

امام جمعه بناب تصریح کرد: ما دشمنی داریم که از ما سیلی‎های زیاد خورده است و قدرتش در روی زمین از بین رفته و زخم‎‏خورده است؛ لذا به هرطریقی و با حربه تهاجم فرهنگی می‎‏خواهد به ایران فشار وارد کند. این رفتار جهان استکبار از زمان پیروزی انقلاب و قبل از آن جهت ضربه زدن به ایران بوده و هست، اما باید بدانند با وجود بسیج و مردم بابصیرت ایران هیچ وقت به نتیجه نخواهند رسید.

وی تأکید کرد: پایگاه‎‌ها و حوزه‎ها مقاومت بسیج باید خود را محکم کنند و هر چه می‌توانند بصیرت و آگاهی مردم را بالا ببرند.

سرهنگ احمدزاده، دبیر قرارگاه انصار سپاه عاشورا نیز در این مراسم، نظام جمهوری اسلامی را به عنوان یک الگو برای تمامی کشورها دنیا دانست و گفت: امروز نظام جمهوری اسلامی با لطف الهی و با وجود رهبری و مردم با بصیرت قادر است در برابر هرگونه تعرضی بایستد، حتی نظام استکبار جهانی نیز اذعان دارد که ایران به یک قدرت جهانی تبدیل شده است.

captcha