کد خبر: 1476021
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۹

اجرای طرح ولایت، تربیت نیروی معرفتی با اندیشه های ناب اسلامی است

گروه اجتماعی: مسئول طرح ولایت سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان با بیان اینکه هدف از اجرای طرح ولایت تربیت نیروی معرفتی با اندیشه های ناب اسلامی است، گفت: دانش پژوهان طرح ولایت افسران جنگ نرم هستند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، علیرضا بختیاری، مسئول طرح ولایت سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان در اولین همایش دانشجویان ادوار مختلف طرح ولایت بسیج دانشجویی استان گیلان که امروز، 1 آذر برگزار شد، با بیان اینکه اجرای طرح ولایت در گیلان از سال 89 آغاز شده است، اظهار کرد: دانش آموختگان طرح ولایت گیلان در دوره های کشوری نیز اعزام شده و نتایج خوبی به همراه داشته اند.

وی با بیان اینکه دانش پژوهان طرح ولایت افسران جنگ نرم هستند، افزود: این افراد باید مطالعات خود را در دانشگاه ها اجرایی کنند و بعنوان افسران نبرد حق علیه باطل در دانشگاه ها که خط مقدم عرصه این نبرد است، باشند.

مسئول طرح ولایت سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان با اشاره به اینکه 2آذر سالروز تشکیل بسیج دانشجویی است، عنوان کرد: یکی از اهداف تشکیل بسیج تربیت کادر هم تراز انقلاب اسلامی است و ما شاهد تحقق این هدف با اجرای طرح ولایت هستیم.

بختیاری با بیان اینکه هدف از اجرای طرح ولایت تربیت نیروی معرفتی با اندیشه های ناب اسلامی است، بیان کرد: باید از معارف دانش آموختگان طرح ولایت در برهه های زمانی حساس نظام مقدس جمهوری اسلامی استفاده کنیم.

وی دانش آموختگان طرح ولایت را افسران تاثیرگذار بر تمامی اقشار جامعه دانست و یادآور شد: شبکه سازی و اتصال نیروهای طرح ولایت با یکدیگر یکی از اولویت های اصلی در تحقق اهداف است، نیروهای طرح ولایت باید به صورت گروهی با گروهک های معاند به مقابله بپردازند.

مسئول طرح ولایت سازمان بسیج دانشجویی استان گیلان تاکید کرد: اعضای خانواده بزرگ طرح ولایت باید تاثیرات مثبت و عمیق تری در جامعه داشته باشند و با ارتباط گروهی و تداوم مولفه های این طرح علاوه بر خودسازی و رشد، دگرسازی و نتایج سودمندی بر سایر اقشار جامعه به ویژه جوانان داشته باشند.

بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: دانش آموختگان طرح ولایت باید سرچشمه های دینی و معرفتی خود را پررنگ تر و غنی تر سازند.

captcha