به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) همچنين در اين محفل نورانی كه جمعه، 21 ارديبهشت ماه بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در مصلای بزرگ ری برپا میشود، «حسين رستمی» نفر نخست قرائت چهل و هشتمين دوره مسابقات بينالمللی قرآن مالزی به تلاوت قرآن خواهد پرداخت.
اجرای برنامه توسط گروه حافظان خردسال آستان مقدس حضرت عبدالعظيم(ع) از ديگر برنامههای اين محفل با شكوه خواهد بود.
اين برنامه چند ماهی است كه جايگزين برنامه گروههای تواشيح شده است.
در اين محفل، همچنين مسابقه فرهنگ قرآنی برگزار میشود و به چهار نفر از برگزيدگان جوايز نقدی اهدا خواهد شد.
سابقه محافل قرآنی آستان مقدس حضرت عبدالعظيم(ع)به سال 1369 باز میگردد؛ اين محافل ابتدا دو هفته در ميان برگزار میشد كه به علت استقبال زايران و مردم به صورت هفتگی برپا میشود.
يادآوری میشود محفل قرآنی هفته گذشته اين مكان مقدس، با حضور آقايان؛ «كريم منصوری و مهدی عادلی» دو تن از قاريان برجسته كشور همچنين گروه حافظان خردسال در روز جمعه، 14 ارديبهشت ماه برگزار شد.
روابط عمومی آستان مقدس حضرت عبدالعظيم الحسنی(ع) پيشاپيش مقدم همه عاشقان قرآن و اهلبيت (عليهمالسّلام)را برای شركت و بهرهمندی از اين محفل نورانی گرامی میدارد.
«من از 10 سالگی در جلسات ايشان(محمدحسين سعيديان) كه نزديك منزلمان برگزار میشد، حضور داشتم تا اينكه بعد از دو سال، جذب قرائت قرآن شدم و شروع به تقليد از نوارهای استاد عبدالباسط كردم؛ نوارهای قرائت استاد عبدالباسط را تقليد میكردم و در مجالس مختلف میخواندم، بعد از اينكه به سن 15 سالگی رسيدم به علت تغييرات صوتی، تغيير سبك دادم و از قراء مصری ديگری همچون مصطفی اسماعيل و شحات انور تقليد كردم كه با اين روند، فعاليتهای قرآنيم را ادامه دادم و توانستم در مسابقات مختلفی نيز رتبههائی را در رشته قرائت كسب كنم.
كسب رتبهی اول مسابقات قرآن دانشآموزی، و همچنين مسابقات قرآن كارمندان كل كشور در سال 73از جمله آنها بود.
فردی در سال 85 در مسابقات سراسری اوقاف در قزوين پنجم شد اما با تلاش و پشتكار موفق شد در مسابقات سال جاری، رتبه نخست را به دست آورد؛ وی در اين باره میگويد:
«من اين يك سال را به صورت شبانه روزی تمرين میكردم. هر روز حدود دو ساعت در ساعات مختلف روز تلاوت میكردم و در كنار آن، قرائتهای استادان مصری به ويژه استاد شحات انور را نيز گوش میكردم. يادم میآيد شبها سیدی قرائتهای استاد شحات انور كه بيش از 20 تلاوت داشت را میگذاشتم و تا ساعت پنج صبح آنها را گوش میدادم؛ علاوه بر اين تلاوتهايم را ضبط میكردم و مجددا آنها را گوش میدادم تا بتوانم معايبم را رفع كنم و البته در اين مسير از راهنمائی استاد«احمد ابوالقاسمی» نيز در زمينه صداسازی و تكنيك تلاوت بسيار استفاده كردم.