کد خبر: 1552971
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۸۶ - ۱۶:۱۲

برخورد مغرضانه‌ی آلمان با ايستگاه‌های تلويزيونی اسلامی اين كشور

گروه بين‌الملل: يك پژوهشگر آلمانی با انتقاد از جبهه‌گيری آلمان عليه مسلمانان پس از حادثه 11 سپتامبر، از برخورد مغرضانه اين كشور با مهاجران به ويژه مسلمان و رسانه‌های تبليغاتی وابسته به اقليت اسلامی خبر داد.

به گزارش خبرگزای قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه «الشعب» چاپ مصر، «كريستين هورز» پژوهشگر دانشگاه «ايرفورت» آلمان با بيان اين مطلب گفت: اقدامات دولت آلمان عليه ايستگاه‌های تلويزيونی وابسته به مسلمانان، ناشی از موج اسلام‌هراسی است كه جامعه آلمان را فراگرفته و از طرفی رسانه‌های تبليغاتی آلمان نيز به شكل گسترده‌ای اين موج را تقويت‌می‌كنند.
اين پژوهشگر آلمانی با اشاره به ايستگاه‌های تلويزيونی وابسته به مهاجران در آلمان افزود: دولت آلمان همانند كشورهای فرانسه و انگلستان، تجربه‌ی كافی برای تعامل و برخورد مناسب با مهاجران و مسلمانان را ندارد.
كريستين هورز اظهاركرد: دولت آلمان اخيرا اين حقيقت را پذيرفته است كه بخش زيادی از جمعيت اين كشور را مهاجران تشكيل‌می‌دهند و در حال حاضر بين 15 تا 20 درصد جمعيت 82 ميليون نفری آلمان مهاجر هستند، همچنين حدود 2/7 ميليون مهاجر كه دارای ويزا هستند، در اين كشور زندگی می‌كنند.
وی همچنين از مقامات كشور آلمان به علت عدم وضع قوانين عادلانه در برابر مهاجران انتقاد‌كرده و اقدامات سخت‌گيرانه آلمان عليه مهاجران و مسلمانان، پس از حوادث 11 سپتامبر را اشتباهی بزرگ از سوی دولت آلمان دانست.
پژوهشگر آلمانی در ادامه گفت: رسانه‌های تبليغاتی آلمان نقش زيادی در تقويت اسلام‌هراسی در اين كشور داشته‌اند، اين در حالی است كه اسلام پس از دين مسيحيت، دومين دين آلمان به شمارمی‌رود.
كريستين هورز افزود: شبكه‌های ماهواره‌ای فرصت ارزشمندی به اقليت‌ها می‌دهد تا از يك طرف با كشور اصلی خود ارتباط برقراركنند و از سوی ديگر اين فرصت را برای آن‌ها فراهم‌می‌كند تا در رسانه‌های تبليغاتی آلمان تركيب‌شوند؛ زيرا شبكه‌های ماهواره‌ای، فرهنگ و هويت مهاجران را منعكس‌‌می‌كنند.
پژوهشگر آلمانی در پايان گفت: دولت آلمان پس از حوادث 11سپتامبر در تعامل با ايستگاه‌های ماهواره‌ای برای اقليت‌ها قوانين جديدی در نظر گرفت و مقررشد همه برنامه‌ها به زبان آلمانی ترجمه‌شود كه اين امر منجر به تعطيلی طولانی‌مدت برخی شبكه‌ها شد.
captcha