کد خبر: 1608079
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۸۶ - ۱۵:۱۴
استاد«عبدالباسط» از نگاه قاريان ايرانی

روايت«احمد ابوالقاسمی»از انفاق «عبدالباسط» به يك قاری مصری

گروه فعاليت‌های قرآنی: عبدالباسط در يكی از سفرهای خود به همراه «احمد الرزيقی»از قاريان برجسته جهان اسلام به كشورهای عربی، كيف پر از دلاری را كه هديه گرفته بود به او می‌بخشد تا بتواند خانه‌اش را تكميل كند.

«احمد ابوالقاسمی» قاری بين‌المللی قرآن كريم در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) با بيان اين مطلب گفت: در سفری به كشور تركيه من به اتفاق استاد «احمد الرزيقی» با هم بوديم، وی می‌گفت كه اگر استاد عبدالباسط، عبدالباسط شد به خاطر صدايش نبود بلكه به دليل اين‌كه مرد بزرگی بود و خدا هم اين ظرفيت را در او ديد و او را بزرگ و جاودانه كرد.
ابوالقاسمی عنوان كرد: استاد الرزيقی در اين سفر كيفی همراه داشت و به شدت از اين كيف مراقبت می‌كرد و در حالی كه اشك در چشمانش جمع شده بود و می‌گفت: اين يادگار استاد عبدالباسط است.
ابوالقاسمی افزود: رزيقی نقل می‌كرد كه من به اتفاق استاد عبدالباسط به يكی از كشورهای عربی رفته بوديم و به دليل اين كه از استاد برای حضور در محافل بسياری دعوت می‌شد، برای اين كه ايشان قبول دعوت كند بسيار هديه و پول به ايشان اعطا می‌كردند. روز آخر سفر اشاره شده به من پاكتی پر از دلار دادند و به استاد عبدالباسط يك كيف سامسونت پر از دلار و با اين كه من از استاد جوان‌تر بودم ايشان احساس كرد من ناراحت شدم، قبل از اين كه داخل كيف را ببيند به من گفت من احتياجی به اين كيف ندارم و چون تو در حال ساختن خانه هستی نياز داری و به اصرار بسيار كيف را به من داد. وقتی من اين كيف را باز كردم ديدم پر از پول است و من خانه‌ام را با همان پول و با عنايت استاد عبدالباسط ساختم و هر زمانی كه به اين كيف نگاه می‌كنم ياد استاد گرانقدر و جاودان تاريخ قرائت قرآن را گرامی‌ می‌دارم.
اين قاری بين‌المللی با اشاره به خاطره‌ای ديگر از استاد عبدالباسط نقل كرد: يك نفر از كشور هند به فرودگاه قاهره می‌رود و می‌گويد من قصد دارم به خانه استاد عبدالباسط بروم و فردی وی را تا درب منزل استاد می‌برد و ايشان به همراه همسرش به مدت يك هفته در خانه استاد عبدالباسط مهمان بوده است.
ابوالقاسمی در ادامه افزود: در روز آخر اقامت اين فرد هندی در خانه استاد، ايشان به او می‌گويد من می‌خواهم به تو هديه‌ اختصاصی بدهم و به اين منظور برای تو قرآن تلاوت كنم، استاد عبدالباسط سه تلاوت 45 دقيقه‌ای برای او انجام می‌دهد. اگر استاد عبدالباسط هزاران دلار هم به اين مهمان هندی می‌داد آن‌قدر ارزش نداشت كه در اتاقی به طور اختصاصی برای او قرآن بخواند.
وی تصريح كرد: من نوار اين تلاوت‌ها را شنيدم و با شنيدن اين تلاوت‌ها متوجه شدم صدای استاد عبدالباسط بدون اكو، مانند شيشه می‌ماند و بسيار جذاب و شنيدنی است و داشتن چنين روحيه‌هايی است كه لطف خداوند را شامل حال قاريانی چون عبدالباسط می‌كند.
ابوالقاسمی در پايان گفت: در صدا و تلاوت‌های استاد عبدالباسط خضوع، خشوع و ادب خاصی ديده می‌شود. از 90 درصد از نقاشی‌ها و يا خواندن افراد می‌توان به روحيات درونی آن‌ها پی‌برد كه به طور قطع و طبق شواهدی كه ديگران نقل كرده‌اند اين خضوع و خشوع و ادب خاص در اخلاق استاد عبدالباسط ديده شده است.
captcha