حجتالاسلام والمسلمین مجتبی حسنزاده، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) کاشان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: در آستانه عید سعید غدیر خم شش حافظ نهجالبلاغه به حافظان کل نهجالبلاغه شهرستان کاشان بههمت مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) اضافه شدند.
این حافظ کل قرآن در ادامه بیان کرد: با تربیت شش حافظ کل نهجالبلاغه کاشان توسط مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) کاشان، تعداد حافظان کل نهجالبلاغه در کاشان به 30 نفر افزایش یافتند که تحقق این مهم منجر به توسعه فرهنگ دینی و قرآنی در سطح جامعه خواهد شد.
وی با اشاره به یک دهه فعالیت مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت امیرالمؤمنین(ع) کاشان و ترتبیت 30 حافظ کل نهجالبلاغه افزود: این تعداد حافظ اتفاق مبارکی است که برای نخستینبار در جهان تشیع توسط این مؤسسه محقق شده است.
حجتالاسلام حسنزاده یادآور شد: معصومه سنجری، شیرین شریف، زهراسادات سیروسنژاد، منیره ناصریان، سمیه ارجمندینژاد و مرضیه همایونی از جمله حفّاظی هستند که در قالب طرح یک ساله و هفتگی حفظ نهجالبلاغه در ایام عید غدیر خم امسال موفق به حفظ کل نهجالبلاغه شدند.
وی افزود: منصوره رجبی، سمیه قربانی، طاهره دوست، منصوره یوسفی، فاطمه کهکی، زهرا طراحکاشانی، زهره طراحکاشانی، محدثه دانشمند، فاطمه انواری، ملیحه دنیوی، فاطمهسادات زیلوچیان، فائزهسادات حدادی، زهره حسنیمفرد، زینب حسنشیری، اکرم انباری، منیره طالبیان، مولود طالبیان، معصومه سنجری، شیرین شریف، زهراسادات سیروسنژاد، منیره ناصریان، سمیه ارجمندینژاد و مرضیه همایونی و همچنین محمدفتاح پورمقدم، حمید کافیان، محمد فرشته، محمدرضاکهکی، محمد حداد، جابر رمضانعلیزاده و محمدرضا ابراهیمآبادی 30 نفر از حافظان کل نهجالبلاغه کاشان هستند که هر یک از آنان وزنههای جهان تشیع محسوب میشوند.
این حافظ کل قرآن در ادامه فصلالخطاب قرار دادن خطبه 293 نهجالبلاغه را داروی تمامی دردهای جامعه دانست و افزود: رهبر معظم انقلاب نیز داروی همه دردهای جامعه را کتاب نهجالبلاغه میداند؛ چنانچه دولتمردان و مسئولان روزانه یک خط از نامه 53 نهجالبلاغه را که خطاب به مالک اشتراست مطالعه و حفظ کنند، بسیاری از مشکلات امروز جامعه برطرف خواهد شد.
مدیرعامل مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان یادآورشد: تمامی مشکلات امروز جامعه به دلیل فاصله گرفتن از کتاب نهجالبلاغه است؛ این مرکز قرآنی از سال 82 فعالیت خود را با هدف ترویج فرهنگ نهجالبلاغه و تربیت حفّاظ نهجالبلاغه آغاز کرد.