به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی«indianmuslims»، در اين كارگاه آموزشی كه شصت نفر از نمايندگان شركتهای سرمايهگذاری اسلامی از كشورهای هند، بنگلادش، سریلانكا و افغانستان حضور داشتند، راههای توسعه اقتصاد خُرد* در كشورهای اسلامی و ريشهكنی فقر در اين كشورها بحث و بررسیشد.
«دنيش عزيز» عضو اتحاديه جهانی رفاه اسلامی، «محمد حنان» مشاور انجمن توسعه اجتماعی و فرهنگی مسلمانان در سریلانكا، «عبدالرقيب» رييس مؤسسه سرمايهگذاری اسلامی هند، «اجمل» رييس انجمن زكات هند سخنرانان اين كارگاه آموزشی بودند.
«شفيق رحمان» همآهنگكننده شبكه مالی و تجار اسلامی«IBF Net»، از برگزاری گارگاههای آموزشی مشابه كارگاه آموزشی برگزارشده به منظور پيشبرد برنامههای اين شبكه در شهرهای مختلف هند در آينده نزديك خبرداد.
همچنين كتاب«معرفی اقتصاد خُرد اسلامی» تأليف«محمد عابدالله» در كارگاه آموزشی دهلی رونمايیشد.
*اقتصاد خُرد به بررسی رفتار اقتصادی انسانها و بنگاههای اقتصادی میپردازد و درصدد است تا پيامد رفتار عقلايی در انسانها را شناسايیكند؛ با توجه به محدوديت منابع (نيروی كار، سرمايه، زمين، توانايی مديريت و...) انسانها و بنگاههای اقتصادی مايلند كه بيشترين استفاده را از منابع موجود ببرند. توابع عرضه، تقاضا، توليد، هزينه، بازارها، تعادل عمومی و اقتصاد رفاه در اين بخش جای میگيرند.