کد خبر: 1733716
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۲
محاصره غزه و سكوت مسلمانان/ بين‌الملل(18)

تحليل جنايت‌های اسرائيل مهم‌ترين نياز جامعه امروز است

گروه بين‌الملل: هرچند بسياری از مراكز و رسانه‌های گروهی جهان اسلام در برابر جنايت اسرائيل در نوار غزه واكنش نشان‌دادند اما، اين گروه‌ها بايد بيش از هر چيز تحليل جنايت‌های صهيونيسم را به‌عنوان مهم‌ترين نياز جامعه امروز مورد توجه قرار‌دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمين سيد«ابوالفتح دعوتی»* پژوهشگر دينی طی گفت‌و‌گوی اختصاصی با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) ضمن بيان اين مطلب گفت: شعله‌های سلطه‌گری اسرائيل بر جهان اسلام خاموش‌نمی‌شود مگر اين‌كه سردمداران صهيونيسم فرياد آزاديخواهانه مسلمانان را برای هميشه ساكت‌كنند.
حجت‌الاسلام دعوتی افزود: صهيونيسم فقط به جنايت در نوار غزه راضی‌نمی‌شود؛ بلكه اين رژيم غاصب اگر امروز غزه را هدف قرار‌داد، فردا «مصر» و ديگر سرزمين‌های اسلامی را برای عملی‌شدن اهداف شوم خود مورد تهاجم وحشيانه قرار خواهد‌داد.
اين پژوهشگر دينی با بيان‌ اين‌كه غفلت امت اسلام منجر به وقوع جنايت‌های وحشيانه اسرائيل در نوار غزه شد و در سايه اين غفلت مصيبتی عظيم در جهان اسلام به وقوع پيوست، تأكيدكرد: رهايی از چنين مصيبت‌هايی فقط با شناخت دشمن، وحدت و قيام همگانی مسلمانان حل خواهد‌شد و امت اسلام امروز بيش از هر زمان ديگر بايد وحدت خود را حفظ كرده و برای قلع اين غده سرطانی(اسرائيل) و پايان‌دادن به جنگ‌‌های صليبی كه صهيونيسم عامل آن است، تلاش‌كند.
ابوالفتح دعوتی در ادامه، پايان كار صهيونيسم از نگاه قرآن را مورد ارزيابی قرار‌داد و با تأكيد بر اين‌كه قرآن صراحتاً هلاكت يهوديان ظالم بنی‌اسرائيل در آخرالزمان را وعده داده‌است، گفت: در هفت آيه از سوره «اسراء»(آيه دوم تا هشتم) خداوند پايان كار بنی اسرائيل را برای پيامبر گرامی اسلام(ص) نقل‌كرده‌است و در اين سوره حركت پيامبر(ص) از «مسجدالحرام» به «مسجدالأقصی» اقدامی نمادين و بيانگر اين است كه پيامبران پيشين وعده خداوند درباره ارض موعود(مسجدالأقصی) را اجرا نكردند اما، نبی مكرم اسلام(ص) وارد اين سرزمين شد و نماز وحدت را در آن‌جا اقامه‌كرد و رهبری امت‌ها به خاتم انبياء در اين سرزمين به وی داده‌شد.
وی در بخش ديگری از اين‌گفت‌و‌گو ضمن بررسی عملكرد مراكز اسلامی در برابر بحران اخير نوار غزه با بيان‌اين‌كه مؤسسه‌های اسلامی ايران بيش از ديگر كشورها موفق بودند، اظهار‌كرد: اين مراكز تا حدودی موفق‌شدند وظايف خود را انجام‌دهند و در اين ميان حوزه‌های علميه و مراكز اسلامی خارج از ايران به‌دليل هراس از دولت‌های خود نتوانستند موضع حقيقی خود را آن‌گونه كه بايد به جهانيان اعلام‌كنند.
صاحب كتاب «غروب آفتاب در اسلامبول» معتقداست، مراكز اسلامی در برابر جريان‌های معاصر به‌ويژه جنايت‌های اسرائيل بايد فعال‌تر ظاهر‌شوند؛ زيرا زياده‌خواهی اسرائيل فقط مربوط به مسأله غزه نيست؛ بلكه صهيونيسم به تمام داشته‌های امت اسلام چشم دوخته است و مراكز اسلامی بايد خطر را جدی گرفته و فكر ‌نكنند كه اسرائيل با تجاوزگری چند روزه خود در فلسطين قانع‌‌شده و امت اسلام را رها خواهد‌كرد.
اين پژوهشگر دينی مسئوليت علما و خطبای جهان اسلام در آگاه‌كردن افكار عمومی نسبت به جنايت‌های اسرائيل را بسيار مهم برشمرد و تأكيد‌كرد: اين گروه از مسلمانان بايد در تمامی محافل دينی جنايت‌های اسرائيل را تحليل‌كنند و در اين محافل از شعارهايی مبنی بر اتحاد و هم‌بستگی مسلمانان و نيز شعار «مرگ بر اسرائيل» فراتر رفته و چگونگی وحدت در جهان اسلام را برای مسلمانان تشريح‌ و پيامدهای عدم اتحاد و هم‌بستگی را به آنان گوشزد‌كنند.
وی با تأكيد بر اين‌كه پيامدها و خطرات هر گونه تفرقه ميان امت اسلام بايد با استناد به تاريخ برای مسلمانان مجسم شود، اظهار‌كرد: تاريخ بيانگر اين است كه وحدت مسلمانان صليبی‌ها را از قدس بيرون‌كرد و در آن زمان امت اسلام با حفظ وحدت و يكپارچگی تشكيل خلافت‌داد و با گرفتن «قسطنطنيه» توسط مسلمانان اسلام در اروپا منتشر‌شد و اكنون مسلمانان بايد از تمامی اين رويدادها درس بگيرند و علمای اسلام نيز مفهوم وحدت را با استناد به اين حوادث از حالت شعاری خارج كرده و به عرصه عمل برسانند.
دعوتی همچنين يادآورشد: در آئين‌های عبادی همچون خطبه‌های نماز جمعه بايد عاقبت جنگ‌های صليبی و هجوم مغول را برای مسلمانان بازگو‌ و به آنان اعلام‌كرد كه تفرقه امت اسلام در اين جنگ‌ها زيان‌های زيادی را بر مسلمانان تحميل‌كرد و امروز نيز اقدامات خائنانه سران برخی كشورهای اسلامی و عدم همبستگی آنان با ملت‌های مسلمان پايان ناخوشايندی خواهد‌داشت و به ضرر جهان اسلام خواهد‌بود.
نويسنده مقاله پژوهشی «پايان كار صهيونيسم از نگاه قرآن» سلطه‌گری صهيونيسم در عصر حاضر را شبيه ظلم‌ستيزی شاه در زمان طاغوت دانست و يادآور‌شد: قيام مجاهدان فلسطينی برای دفاع از هويت و سرزمين خود در نوار غزه همچون قيام ملت ايران در پانزدهم خرداد سال 1342 بود كه شاه می‌خواست صدای ملت ايران را خاموش‌كند اما، با مقاومت و ايمان ملت ايران مجبور به فرار‌ شد.
حجت‌الاسلام دعوتی همچنين گفت: اسرائيل در نوار غزه جنايت‌هايی انجام‌داد تا نفس امت اسلام را بگيرد اما، سرانجام با حماسه‌آفرينی مجاهدان و مسلمانان فلسطينی همچون شاه ايران مجبور به عقب‌نشينی و پذيرش شكست در اين منطقه شد.
نويسنده كتاب «سلطه صهيونيسم در مطبوعات جهانی» حمايت برخی سران كشورهای اسلامی از صهيونيسم در طول جنگ غزه را شبيه اقدام منافقان صدر اسلام دانست و اظهار‌كرد: اين گروه همچون حاميان يهود و قريش در صدر اسلام(منافقان) با اسرائيل همراه شدند و برای دست‌يافتن به منافع خود، فريب وعده‌های دروغين اسرائيل را خورده و متوسل به دشمنان اسلام شدند.
دعوتی همچنين يادآورشد: كشورهای حامی اسرائيل بندگان طاغوت شدند و با توكل به ظالم، خدا را رها‌كردند اما، سرانجام ايمان و مقاومت غيورانه مجاهدان فلسطينی آنان را شكست داد و پيروزی ارزشمند و شرافتمندانه حماس در غزه را رقم‌زد.
وی در بخش‌ديگری از اين گفت‌و‌گو عملكرد صدا و ‌سيما و رسانه‌های گروهی ايران در پوشش اخبار مربوط به بحران غزه را اين‌گونه تبيين‌كرد: هرچند بسياری از صاحب‌نظران اعلام‌كردند صدا ‌و ‌سيما در اين مسأله موفق ظاهر‌شد اما، اين رسانه بايد جنبه تحليلی جنايت‌های اسرائيل را مورد توجه قرار‌داده و با مقايسه اقدامات تروريستی اسرائيل با جنايت‌های شاه به مخاطب اعلام‌كند كه همان‌گونه كه كمك‌های شيطانی آمريكا شاه را آواره‌ و مجبور به فرار كرد، حمايت‌های آمريكا از اسرائيل نيز منجر به هلاكت رژيم منفور صهيونيسم خواهد‌شد.
مؤلف كتاب «صعود المسيح» در پايان اين گفت‌وگو، چگونگی عملكرد خبرگزاری «ايكنا» در راستای انعكاس اخبار مربوط به حوادث غزه را مورد ارزيابی قرار‌داد و گفت: اين رسانه در حد استطاعت توانست در اين زمينه موفق عمل‌كند.
*مير ابوالفتح دعوتی در «خرم‌آباد» متولد‌شد و به عنوان پژوهشگری دينی آثار زيادی را به زبان‌های مختلف به رشته تحرير درآورد كه در اين ميان می‌توان به «صعود المسيح» به زبان‌های عربی، فرانسه و انگليسی، «بريده اسلمی» و «السمط فی خبر السبط» به زبان عربی اشاره‌كرد.
وی همچنين تأليفاتی همچون «سلطه صهيونيسم در مطبوعات جهانی» «فتح بيت‌المقدس» و «غروب آفتاب در اسلامبول» را به زبان فارسی در كارنامه خود ‌دارد.
اين پژوهشگر دينی چندی پيش مقاله‌ای با عنوان «پايان كار يهود» را به منظور تحليل تاريخی جنايت‌های اسرائيل در نوار غزه با استناد به آيات قرآن به نگارش درآورد.
captcha