کد خبر: 1792587
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۷

استقبال چشم‌گير از مسابقات حفظ قرآن در منطقه بالكان

گروه فعاليت‌های قرآنی: مسابقات حفظ قرآن كريم در منطقه بالكان از فعاليت‌های مهم و روبه رشد در اين منطقه شمرده می‌شود و استقبال از اين مسابقات از سوی گروه‌های مختلف چشم‌گير است.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه منطقه بالكان به نقل از روزنامه بين‌المللی «الشرق الأوسط»، اين روزنامه با ارائه گزارشی در اين زمينه آورده است: مسئولان اداره اسلامی وابسته به مؤسسه‌های خيريه بالكان با انجام اقدامات مختلف برای برگزاری مسابقات حفظ قرآن تلاش می‌كنند و ساكنان اين منطقه به ويژه دانشجويان و حافظان قرآن نيز تمام تلاش خود را برای حضور در رقابت‌های قرآنی مختلف به كار می‌گيرند.
در اين گزارش آمده‌است: مسابقات قرآن بالكان در مساجد بزرگ، مدارس اسلامی و داخل منازل شيوخ مسلمان برگزار می‌شود و چندی پيش مدرسه «ابراهيم الشی» اين منطقه شاهد برگزاری يكی از اين رقابت‌های قرآنی بود و شركت‌كنندگان در اين مسابقه در رشته‌های مختلفی همچون دعا و هم‌‌خوانی با يكديگر به رقابت پرداختند.
«محرم عمرديچ» مدير امور مدارس اسلامی بالكان در اين باره می‌گويد: حافظان قرآن، خورشيد‌ها و ستارگانی درخشان در زندگی ما هستند، بدون نور و هدايت قرآن، زندگی ممكن نيست و هريك از حافظان قرآن، جامعه را به سوی زندگی برتر كه همان زندگی براساس آموزه‌های اسلامی است، سوق می‌دهند.
«محرم داوتوويچ» مدير مدرسه ابراهيم الشی درباره فعاليت‌های قرآنی اين مدرسه اظهار كرد: اين مركز اسلامی به عنوان خانواده‌ای واحد از سال 1994 ميلادی تاكنون 20 حافظ قرآن را پرورش داده‌است و تربيت حافظان جديد در آينده را نيز در دستور كار خود قرار داده‌است.
وی حفظ قرآن را از مهم‌ترين توفيقات زندگی انسان دانست، تأكيد كرد: «فاضل بيكتاش» به عنوان حافظ قرآن از اساتيد برجسته قرآن مدرسه ابراهيم الشی است كه به شيوه‌های مختلف برای تربيت نسل‌هايی آشنا به قرآن كريم تلاش می‌كند.
در پايان هرگونه فعاليت و مسابقه قرآنی به‌منظور تجليل از حافظان قرآن، مدارك و تقديرنامه‌هايی ويژه به آنان اهدا می‌شود و حافظان با شور و اشتياقی وصف ناپذير و با يادآوری مسئوليت مهم خود در راستای نشر و گسترش كلام وحی اشك شوق می‌ريزند.
«حمزه خليلوويچ ابن شيخ» از حافظان مصری الأصل منطقه بالكان و يكی از برگزيدگان رقابت‌های قرآنی معتقد است، حفظ قرآن كريم پايان راه نيست؛ بلكه آغازی است كه زندگی در سايه‌سار قرآن برای حفظ جامعه را به عنوان مسئوليتی عظيم بر دوش حافظان قرار می‌دهد.
وی همچنين بيان می‌كند: حفظ قرآن را با اهدای جايزه و تقدير از حافظان نمی‌توان ارزش گذاری كرد؛ بلكه جايزه بزرگ اين فعاليت معنوی نزد خداوند محفوظ و دريافت اين جايزه آرزوی هر يك از حافظان كلام وحی است.
«نرمينا بنت صالح چاكيچ» نيز به عنوان يكی از فعالان قرآنی منطقه بالكان نيز درباره سابقه فعاليت‌های قرآنی خود می‌گويد: حفظ قرآن كريم را در مدرسه اسلامی ابراهيم الشی آغاز كردم و در سنين كودكی حفظ كلام وحی را بر ديگر بازی‌ها و فعاليت‌های كودكانه ترجيح می‌دادم و سرانجام پس از دو سال و نيم موفق به حفظ كامل قرآن شدم.
نكته قابل تأمل اين است كه قرآن كريم به عنوان كلامی آسمانی و معجزه جاويد نبی مكرم اسلام (ص) در منطقه بالكان از اهتمام و توجه ويژه مسلمانان اين كشور برخوردار است و حفظ قرآن به عنوان يكی از مهم‌ترين برنامه‌های فعالان قرآنی اين منطقه شمرده می‌شود.
captcha