کد خبر: 1868
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۹

کسب رتبه برتر مقاله خبرنگار ایکنا درهمایش «دانشگاه، جامعه، هویت دینی و نماز»

گروه اندیشه: مقاله موسی کاظم‌زاده، خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه آذربایجان شرقی، در همایش منطقه‌ا‌‌ی «دانشگاه، جامعه، هویت دینی و نماز» واحد اهر جزو مقالات برتر انتخاب شد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه آذربایجان شرقی، در همایش منطقه‌ا‌‌ی دانشگاه، جامعه، هویت دینی و نماز واحد اهر، مقاله موسی کاظم زاده، تحت عنوان «نقش راهبردی مسجد در مقابله با جنگ نرم از منظر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری» از میان 79 مقاله رسیده، جزو 10 مقاله برتر انتخاب شد.



همچنین در مهر امسال از این نویسنده و خبرنگارسه مقاله علمی با عناوین «اعجاز قرآن در احادیث رضوی، نقش آموزه‌های قرآنی و دینی در کاهش بلایای طبیعی وحقوق و تکالیف رسانه ها ازمنظر قرآن » در اولین کنگره بین‌المللی قرآن کریم «انسان و جامعه» در مشهد مقدس در قالب سخنرانی، پوستر و چاپ در مجلات علمی ـ پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی پذیرفته شده بود.



همچنین از دیگر دستاورد علمی، رسانه‌ای و دینی از این نویسنده می‌توان به انتخاب داستان کوتاه از این نویسنده تحت عنوان «آهو و کودک» در دومین جشنواره منطقه‌‌ای محیط زیست در آموزه‌های رضوی، در شهریورماه، کسب رتبه اول استانی سومین جشنواره پیامک ادبی رضوی با عنوان «نم نم باران، موج دریای بی‌کران، شاه خراسان، ساحل نجات» در استان تهران و کسب رتبه پنجم سفرنامه نویسی در جشنواره سفرنامه‌نویسی و خاطره‌نویسی رضوی دراستان ایلام با عنوان «از دارالعباده تا بارگاه ثامن‌الحجج(ع)» در مهرماه 1391 از سری برنامه‌های دهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) اشاره کرد.



کسب رتبه سوم در بخش مقاله‌نویسی با عنوان مقاله «تأثیر ورود امام رضا(ع) بر تحولات فرهنگی ایران»، در همایش ملی، علمی و پژوهشی شناخت اخلاق و آداب رضوی 21 مهرماه 1389، کسب رتبه هفتم بخش مقاله‌نویسی با عنوان مقاله «اعجاز قرآن در احادیث رضوی» درهمایش علمی پژوهشی شناخت اخلاق و آداب رضوی 13 مهرماه 1390، کسب رتبه دهم باز هم در بخش مقاله نویسی با عنوان «جایگاه قرآن در مناظره‌های حضرت امام رضا(ع)» در کنگره علمی ـ فرهنگی امام رضا(ع) در بهمن 1390 کرمانشاه و انتخاب سفرنامه تحت عناوین «سفرنامه از دارالعباده تا ثامن الحجج(ع) و ...» در دومین و سومین جشنواره سفرنامه‌نویسی رضوی «دخیل عشق» از سری برنامه‌های جشنواره فرهنگی ـ هنری امام رضا(ع) در سال‌های 1387 و 1388 در استان آذربایجان شرقی» از دیگر افتخارات این فعال عرصه رسانه‌ای و دینی در حوزه رضوی در سال های اخیر بوده است.



همچنین، کسب رتبه برتر در دو بخش نوزدهمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اطلاع رسانی، کسب رتبه سوم بخش گزارش پایگاه‌های اینترنتی در هجدهمین جشنواره مطبوعات خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اینترنتی با اثر «چیچست به مرگ در می‌زند»، کسب رتبه سوم در بخش یاداشت در جشنواره رسانه و حضور در تبریز و کسب رتبه سوم در بخش تیتر، نخستین جشنواره مطبوعات قرآنی «مبین» تهران از دیگر موفقیت های این فعال عرصه رسانه‌ای و دینی در آذربایجان شرقی می‌باشد.



بر اساس همین گزارش، نمایه سازی پنج مقاله با محوریت قرآن کریم در پایگاه استنادی کنفرانس‌های کشور، انتخاب مقاله «مهدویت و انتظارفرج از منظر قرآن و ائمه اطهار(ع)» در کنگره ملی مهدویت در خوزستان به عنوان مقاله برتر، انتشار مقالاتی دیگر همچون «اعجاز قرآن در احادیث رضوی» در کتاب سیره اخلاقی و عملی امام علی بن موسی الرضا(ع)، مسجد رسانه‌ای بدون مرز در فصلنامه عصر ارتباطات، نقش وسایل نوین ارتباط جمعی در توسعه فرهنگی، موانع و راهکارها در فصلنامه علمی ـ پژوهشی مطالعات فرهنگ ـ ارتباطات، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، انتشار مقاله تحقق روابط عمومی نوین در ایران، موانع و راهکارها در فصلنامه تحقیقات روابط عمومی و مقاله روابط عمومی الکترونیک وزیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در ایران در دو فصلنامه آموزشی و تحلیلی روابط عمومی ایران از دیگر فعالیت‌های علمی این روزنامه‌نگار، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته جامعه شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و دانشجوی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان مرکز تبریز در سال‌های اخیر در حوزه رسانه و دین بوده است.



یادآور می‌شود، که از دیگر موفقیت‌های این فعال رسانه ای، قرآنی و دینی در عرصه‌های علمی می‌توان به انتخاب سه مقاله از این محقق با عنواین رسانه‌ها و جنگ نرم، مسجد رسانه بدون مرز و نقش راهبردی مسجد در مقابله با جنگ نرم از منظر امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در همایش سراسری «مکتب دفاعی انقلاب اسلامی در آرا و اندیشه‌های حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری به عنوان مقالات برگزیده ، انتخاب مقاله‌ وی تحت عنوان «زن و نقش تربیتی او در عصر اطلاعات» با کسب بیشترین امتیاز در بین 105 مقاله رسیده به دبیرخانه همایش «اندیشه راهبردی زن و خانواده» در دانشگاه شهید چمران اهواز و کسب رتبه نخست در بخش مقاله نویسی با ارائه مقاله‌ای تحت عنوان «حجاب و عفاف از منظر قرآن» در اولین جشنواره علمی پژوهشی دین‌پژوهان حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان، پذیرش سه مقاله از این روزنامه‌نگار در همایش اخلاق اجتماعی از منظر قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تفت و انتخاب مقاله‌ای تحت عنوان رسانه‌ها و جنگ نرم در همایش ملی رسانه‌ها و مسائل اجتماعی ایران اشاره نمود.


captcha