به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی «saharamedias.net»، اين همايش طی روزهای پنجشنبه و جمعه، 19 و 20 فروردينماه سال جاری برگزار شد و متخصصان و صاحبنظرانی از كشورهای مغرب و موريتانی و كارشناسانی از بانك اسلامی توسعه حضور داشتند.
«محمد مختار ولد أباه» رئيس دانشگاه «شنقيط» موريتانی ضمن سخنانی در اين همايش گفت: مسلمانان در سالهای گذشته تلاش زيادی برای بهرهگيری از شيوه بانكداری اسلامی و تأسيس مؤسسهها و بانكهای مالی اسلامی به دور از سود ربوی انجام دادهاند.
وی افزود: تأسيس شركتهای بيمه مطابق با شريعت اسلامی و توسعه مؤسسههای وقف، زكات و امدادرسانی از ديگر تلاشهای مسلمانان در بهرهگيری از اقتصاد اسلامی است.
«عمر الكتانی» كارشناس اقتصادی مغرب و «محمد بن البشير بن لخلافة ناصيری» و «محمد ولد حمين» از كارشناسان اقتصادی موريتانی از پژوهشگرانی بودند كه در اين همايش، مقالاتی با موضوع «مرجعيت اقتصاد در قرآن كريم و سنت نبوی(ص)»، «مؤسسههای اسلامی و نقش آنان در بازار مالی» و «ديدگاه اسلام درباره تجارت» ارائه دادند.
در پايان اين همايش، سندی علمی در زمينه اقتصاد اسلامی تدوين شد كه نخستين مشاركت دانشگاه «شنقيط» موريتانی در پژوهشهای اقتصاد اسلامی به شمار میآيد.