کد خبر: 1925741
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۷

واكاوی فعاليت‌های بعثه علمای الازهر در لبنان

گروه فرهنگ و هنر: فعاليت‌‌های بعثه علمای الازهر در لبنان ديروز؛ 30 ارديبهشت با حضور شماری از مسئولان اين مركز اسلامی در دفتر مفتی طرابلس و شمال لبنان مورد بررسی و واكاوی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) شعبه لبنان، شيخ مالك الشعار؛ مفتی طرابلس و شمال لبنان ديروز شيخ «صلاح فخری» مدير شعبه الازهر لبنان، شيخ «نصرالدين كامل دياب» رئيس بعثه الازهر در اين كشور و گروهی از علمای الازهر فعال در مدارس و مساجد طرابلس را به حضور پذيرفت و در اين ديدار فعاليت‌های بعثه علمای الازهر در لبنان را بررسی كرد.
شيخ «ابراهيم اللون» از علمای مسلمان لبنان، شيخ «مالك الدرويش» مدير دفتر مفتی طرابلس و شمال لبنان و شيخ «عبداللطيف الرافعی» رئيس انجمن فارغ التحصيلان الأزهر از حاضران در اين ديدار بودند.
مدير شعبه الازهر در لبنان پس از ديدار با مفتی طرابلس و شمال لبنان اظهار كرد: در اين ديدار فعاليت‌های اعضای بعثه علمای الازهر و برنامه‌های درسی، آموزشی و ارشادی آنان مورد بررسی قرار گرفت و مفتی طرابلس و شمال لبنان در جريان اين مسائل قرار گرفت.
شيخ صلاح فخری در ادامه افزود: بهره‌مندی از راهنمايی‌های مفتی طرابلس و شمال لبنان به منظور تقويت فعاليت‌های بعثه علمای الازهر در لبنان، هدف از انجام اين ديدار بود.
وی همچنين تصريح كرد: ما با مسئولان شعبه الازهر در طرابلس نيز ديدار كرديم و در اين ديدار از وضعيت آموزشی و تحصيلی اين مركز همچون برنامه‌ها و واحدهای درسی رشته‌های شريعت اسلامی، زبان و ادبيات اسلامی آگاه شديم.
captcha