کد خبر: 1948144
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۸

نشست علمی «عدم حجيت خبر موثق» در قم برگزار می‌شود

گروه انديشه و علم: نشست علمی و كرسی نقد با عنوان «عدم حجيت خبر موثق» چهارشنبه، 9 تيرماه در قم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم به نقل از روابط عمومی هيئت حمايت از كرسی نظريه‌پردازی اين نشست عصر روز چهارشنبه 9 تيرماه از ساعت 17:30 الی 20:30 در مجتمع آموزش عالی امام‌خمينی وابسته به جامعة المصطفی العالميه در شهر قم برگزار می‌شود.
در اين نشست علمی، حجج‌الاسلام و المسلمين فقيهی، نكونام، محمدعلی مدرسی يزدی، عليدوست و رشاد به عنوان داور حضور دارند.
همچنين حجج‌الاسلام و المسلمين علی عندليب همدانی، سيد جواد شبيری، محمد قائنی، نجفی بستانی و منصور مظاهری به عنوان اعضای كميته ناقدان حضور دارند.
احمد حاجی ده آبادی، نماينده ناظر دبيرخانه كرسی‌های نظريه‌پردازی در اجلاسيه است و حجت‌الاسلام و المسلمين يعقوب علی برجی، مديريت اين نشست را بر عهده دارد.
اين نشست در مجتمع آموزش عالی امام‌خمينی واقع در شهر قم، ميدان جهاد برگزار می‌شود.
captcha