کد خبر: 2025081
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۸۹ - ۱۴:۰۴

عقل‌گرايی، اساس مكتب تشيع در هم‌گرايی با اديان توحيدی است

گروه سياسی و اجتماعی: «محمدباقر خرمشاد»، رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، صبح امروز، در ديدار با مدير مركز الهيات بين فرهنگ‌ها و مطالعات اديان دانشگاه «سالزبورگ» اتريش، اظهار كرد: تأويل‌گرايی، عقل‌گرايی و فلسفه‌گرايی اساس مكتب تشيع در هم‌گرايی با ديگر اديان توحيدی را تشكيل می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، خرمشاد در ادامه مطلب فوق افزود: اين ويژگی‌ها با توجه به مشتركات تمدنی دو كشور، عامل اصلی گسترش مناسبات فرهنگی جمهوری اسلامی ايران و اتريش است.
وی جمهوری اسلامی ايران را نماد بارز و مصداق عينی هم‌زيستی مسالمت‌آميز و دور از تبعيض اديان در جهان معاصر معرفی و از تبليغات مسموم رسانه‌های غربی در القای نگاه انتقادی به حيات اجتماعی پيروان اديان توحيدی در جمهوری اسلامی ايران انتقاد كرد.
خرمشاد ضمن اعلام آمادگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی جهت گسترش مناسبات و تداوم همكاری‌های فرهنگی با اتريش،‌ گفت: برای تأسيس كرسی اسلام‌شناسی در دانشگاه اتريش و اعزام مدرس اين رشته آماده همكاری هستيم.
رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به مواضع مناسب و متعادل اتريش در ميان ديگر كشورهای غربی، تداوم و تعميق فعاليت‌ها در حوزه گفت‌وگوی اديان ميان دو كشور را مفيد و ارزشمند خواند.
خرمشاد همچنين سنخيت فرهنگی و فلسفی ايران و اتريش و سابقه تمدنی مشترك را عاملی در نزديكی مواضع فرهنگی ميان دو كشور معرفی و خواستار افزايش مراودات فرهنگی شد.
در ادامه اين ديدار، «فرانتس گماينر پرانزل»، مدير مركز الهيات بين فرهنگ‌ها و مطالعات اديان دانشگاه سالزبورگ، با اشاره به همكاری‌های مطلوب دو كشور در زمينه گفت‌وگوی اديان، آمادگی اين كشور را جهت تداوم همكاری‌های فرهنگی در اين حوزه اعلام كرد.
وی با بيان تاريخچه‌ای از روابط فرهنگی دو كشور در دوره معاصر، بر اثر‌بخشی اين فعاليت‌ها در بهره‌گيری از ظرفيت‌های ‌فرهنگی مشترك دو كشور تأكيد كرد.
لازم به ذكر است محمدباقر خرمشاد، رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، صبح امروز با فرانتس گماينر پرانزل، مدير مركز الهيات بين فرهنگ‌ها و مطالاعت اديان دانشگاه سالزبورگ، در حضور سفير اترش در ايران و معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ديدار كرد.
captcha