کد خبر: 2064469
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۱

مشكلات حقوقی كارمندان مدارس قرآن آموزش و پرورش رفع می‌شود

گروه فعاليت‌های قرآنی: مشاور وزير آموزش و پرورش در فعاليت‌های قرآنی در مورد حقوق كارمندان غيررسمی در مدارس قرآن اين سازمان گفت: با سازمان‌هايی كه نيروی قرآنی را به آموزش و پرورش اعزام می‌كنند تا مدير و يا معلم قرآن در مدارس شوند، قراردادهايی برای پرداخت حقوق بسته می‌شود.

«محمد بنيادی»، مشاور وزير آموزش و پرورش در فعاليت‌های قرآنی و رئيس دبيرخانه كميسيون آموزش عمومی قرآن، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) ضمن بيان اين مطلب در مورد حقوق مديران مدارس قرآن آموزش و پرورش گفت: حقوق افرادی كه در آموزش و پرورش و مدارس قرآن مستقر هستند، چه مدير، چه مدرس و يا خدمتگزار الزاماً از طريق اضافه كار پرداخت می‌شود.
وی افزود: اگر مديران مدارس قرآن در حقوق خود مشكلی دارند، به خاطر كوتاهی مدير مدرسه است كه ليست اضافه كار اين نيرو را به شهرستان، ناحيه، منطقه يا استان اعلام نكرده است. معلمان گرانقدری كه كار كردند و رسمی و معلم هستند و حقوق دريافت نكردند، بايد بلافاصله به مدير مدرسه مراجعه كنند و ليست اضافه كار را در اختيار آموزش و پرورش شهرستان قرار دهند تا حقوق خود را دريافت كنند.
بنيادی در ادامه سخنانش اظهار كرد: هر نيروی غيررسمی چون بار مالی برای آموزش و پرورش به وجود می‌آورد، ما با سازمان‌های مرتبط با اين حوزه مانند دارالقرآن الكريم، اوقاف و امور خيريه، حوزه علميه و ... قرارداد امضا كرده‌ايم كه در نتيجه با تك‌تك افراد وارد انعقاد قرارداد نشويم تا بعدها مشكلاتی را برای ما به وجود بياورد.، بلكه با خود سازمان اعزام‌كننده قرارداد بسته شود.
مشاور وزير آموزش و پرورش در فعاليت‌های قرآنی در مورد مشكل مديران مدارس قرآن، تصريح كرد: اين افراد می‌توانند از طريق مراجع معرفی‌كننده در مدارس قرآن آموزش و پرورش حضور پيدا كنند، منتها اسامی اين افراد را آموزش و پرورش در كميسيون آموزش عمومی قرآن در دست بررسی دارد كه سهم اوقاف و امور خيريه، سازمان دارالقرآن الكريم، مؤسسات و اتحاديه‌های قرآنی در مساعدت و تجميع آموزش عمومی قرآن در آموزش و پرورش چقدر است.
رئيس دبيرخانه كميسيون آموزش عمومی قرآن در پايان سخنانش گفت: با اين تفكيك، سهم هر سازمان مشخص شده و توافق‌نامه‌ای امضاء خواهد شد تا اين افراد بتوانند براساس تفاهم‌نامه‌ای كه از وزارتخانه منعقد می‌شود در ترم‌های آتی وارد قرارداد شوند و آموزش و پرورش بودجه را در اختيار سازمان‌ها قرار می‌دهد تا از طريق سازمان واحد، حقوق اين افراد پرداخت شود كه مشكلات بار حقوقی هم برای وزارت آموزش و پرورش و سازمان ديگر به وجود نيايد.
captcha