کد خبر: 2213339
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۳

همايش «بررسی ابعاد شخصيتی مقام معظم رهبری» در قم برگزار شد

گروه سياسی و اجتماعی: همايش «بررسی ابعاد شخصيتی مقام معظم رهبری» جمعه، ششم آبان‌ماه از سوی جامعةالمصطفی(ص) العالمية در قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) شعبه قم، در اين مراسم كه با حضور جمع زيادی از طلاب غير ايرانی در مجتمع آموزش عالی امام خمينی(ره) برگزار شد، منصور حاتمی‌راد، عضو هيئت علمی دانشگاه امام حسين(ع) در سخنانی به ابعاد شخصيتی رهبر معظم انقلاب اسلامی اشاره كرد و گفت: ايشان علاوه بر تهذيب نفس به مطالعه كتاب به ويژه كتاب‌های تاريخی و رمان بسيار علاقه دارند و جوانان كشور را هم دائما به مطالعه تشويق و ترغيب می‌كنند.
وی افزود: آيت‌الله العظمی خامنه‌ای در خانواده‌ای كاملا روحانی و مذهبی در تبريز به دنيا آمدند و در دوره كودكی به علت تشويق‌های مادرشان به مكتب قرآن رفتند و در سن هفت سالگی لباس طلبگی بر تن كردند.
وی مادر رهبر معظم انقلاب را بانويی حافظ قرآن و مانوس با آن، اهل دعا و نيايش معرفی و بيان كرد: آغاز آشنايی و انس ايشان با قرآن از خانواده و مادرشان شكل گرفت و در خاطراتی كه ايشان از مادرشان نقل كرده‌اند به اين موضوع اشاره دارند.
حاتمی‌راد عنوان كرد: ايشان بعد از مشهد در سال 1337 وارد قم شدند و با آيت‌الله بهشتی آشنا می‌شوند و از ايشان بهره علمی و دينی می‌برند.
عضو هيئت علمی دانشگاه امام حسين(ع) بيان كرد: آيت‌الله بهشتی با همكاری برخی افراد دبيرستان دين و دانش را برای آموزش زبان به طلاب راه‌اندازی كرد و از آن دوره به فكر انتقال مفاهيم اهل‌بيت(ع) و قرآن به اقصی نقاط دنيا بود و كليد آن را آشنايی با زبان می‌دانست.
وی افزود: از ديگر افرادی كه تاثير زيادی بر آقا داشتند شهيد نواب صفوی بود كه آقا همواره به نيكی از ايشان ياد می‌كنند.
وی به شرايط دشوار دوران رياست جمهوری و رهبری معظم له اشاره و بيان كرد: با وجود سختی‌های فراوان اين دوران، ايشان با صلابت در مقابل مشكلات ايستادند.
وی نشاط، شادابی و ورزش را از جمله ويژگی‌های رهبر معظم انقلاب دانست و تأكيد كرد: ايشان همواره به طلاب جوان نيز توصيه می‌كنند كه ورزش را فراموش نكنند.
حاتمی‌راد، شجاعت و استكبارستيزی را از مهم‌ترين ويژگی اخلاقی امام خمينی(ره) و رهبری دانست و گفت: اين خصيصه همواره در زندگی اين دو بزرگوار ديده شده است.
وی با اشاره به تبعيد رهبر انقلاب قبل از انقلاب و از سوی ساواك به ايرانشهر تاكيد كرد: در سيل ويرانگر ايرانشهر در آن سال، ايشان در ابتكاری اقدام به راه‌اندازی امداد روحانيت می‌كنند و از اين طريق به تبليغ پيام امام و انقلاب در بين مردم می‌پردازند.
وی تأكيد كرد: ايشان همچنين در ايام تبعيد مجمع وحدت شيعه و سنی را راه‌اندازی كردند كه پايه تقريب امروز است.
captcha