به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، مراسم بزرگداشت مرحوم علی اربابی، پيشكسوت قرآنی، شب گذشته، چهارشنبه، 23 آذرماه با حضور پيشكسوتان قرآنی در فرهنگسرای گلستان برگزار شد.
بنابر اين گزارش، اين مراسم با تلاوت آياتی از قرآن كريم توسط حسين رستمی، قاری بينالمللی كشورمان، آغاز شد، سپس سرود جمهوری اسلامی ايران پخش شد.
در ادامه اين مراسم جمالی، مدير فرهنگسرای گلستان ضمن بيان خير مقدم به حاضران طی سخنانی گفت: اين مراسم برای كسانی كه عمر خود را در راه قرآن كريم صرف كرده اند، برگزار می شود و برگزاری اين مراسم باعث افتخار است.
وی در ادامه افزود: اولين فرهيخته ای كه مورد تجليل قرار گرفت، آيت الله بهاءالدينی بود و مرحوم استاد علی اربابی دومين پيشكسوت قرآنی است كه مراسم تجليل و تكريم برای آن مرحوم برگزار می شود.
مدير فرهنگسرای گلستان اظهار كرد: متاسفانه افرادی كه منشاء خير و بركت هستند، ارزش آنان بعد از مرگ مشخص می شود و اگر وجود اين عزيزان را گرامی بداريم می توانيم حركت فرهنگی كه منشاء قرآنی دارد، به حركت در آوريم.
در ادامه اين مراسم رضا صلحجو، پيشكسوت قرآنی كشورمان طی سخنانی گفت: از مجموعه آيات و روايات كه در مورد قرآنيان و كسانی كه با قرآن كريم مانوس هستند، اين گونه برداشت می شود كه اين گونه آيات و روايات دو دسته هستند.
وی در ادامه افزود: اولين دسته از اين آيات و روايات در مورد تكريم كسانی است كه زندگی خود را در معرض پرتو نور قرآن كريم قرار داده اند و از اين منبع برخوردار شده اند و اين دسته از آيات و روايات در مورد جايگاه و مرتبه رفيع اين افراد است.
اين پيشكسوت قرآنی كشورمان اظهار كرد: دسته ديگری از اين آيات و روايات در مورد مسئوليت و وظايف كسانی است كه در جرگه قرآنيان هستند و عمر خود را با قرآن كريم سپری می كنند
صلحجو تصريح كرد: خداوند متعال قرآن كريم را به عنوان نور و بصيرت معرفی می كند، يعنی كسانی كه با قرآن كريم مانوس هستند می توانند به وسيله اين نور همه چيز را بشناسند و ما بدون نور هيچ را نمی توانيم كشف كنيم و ببينيم.
در ادامه اين مراسم نماآهنگی از فعاليت های قرآنی مرحوم علی اربابی پخش شد، سپس گروه همخوانی و تواشيح ياسين دو برنامه قرآنی اجرا كردند.
گزارش ايكنا حاكی است، در ادامه اين مراسم نماآهنگی در مورد شاگردان مرحوم علی اربابی پخش شد، سپس سيدمحسن موسویبلده، پيشكسوت قرآنی كشورمان طی سخنانی گفت: مرحوم استاد اربابی يك معلم بود و معلمی بود كه به كار و فعاليت خود افتخار می كرد.
وی در ادامه افزود: حضرت محمد(ص) را طبيبی عنوان می كنند كه بيمار به نزد او نمی آمد، بلكه اين طبيب خود بيماران را پيدا می كرد به نزد آنان می رفت و آنان را درمان می كرد و استاد اربابی معلم قرآنی بود كه نمی ايستاد تا به او مراجعه كنند، بلكه خود به دنبال شاگرد می رفت.
اين پيشكسوت قرآنی كشورمان اظهار كرد: استاد اربابی در طول با بركت خود با اين روش شاگردان برجسته و ممتازی را پرورش داد و اين افتخاری بود كه نصيب ايشان شد و هر فردی توفيق دست يابی به اين افتخار را ندارد.
يادآور می شود، اين مراسم با همت خانه قرآن منطقه هشت وابسته به سازمان فرهنگی، هنری شهرداری تهران و فرهنگسرای گلستان برگزار شد.