کد خبر: 2411593
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۴

فيلم موهن به پيامبر(ص)؛ فتنه‌ای كه نتيجه معكوس داد

گروه بين‌الملل: عبدالباری عطوان تأكيد كرد: هدف از پخش فيلم موهن به پيامبر اسلام(ص)، فتنه‌انگيزی بين مسلمانان و مسيحيان بود، امری كه نتيجه معكوس داد و مسلمان را عليه آمريكا متحد كرد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی شبكه خبری العالم، عبدالباری عطوان، روزنامه‌نگار فلسطينی مقيم لندن و سردبير روزنامه «القدس العربی» در سرمقاله اين روزنامه با اشاره به اين‌كه توليد‌كنندگان فيلم موهن به پيامبر(ص) با توجه به حوادث قبلی در انتظار واكنش شديد مسلمانان بودند، نوشت: هدف از توليد اين فيلم فتنه‌انگيزی و ايجاد درگيری و زد و خورد بين مسلمانان و مسيحيان در مصر و ديگر كشورهای عربی بود، اما آنچه كه اتفاق افتاد كاملاً برخلاف انتظار توليدكنندگان آن بود.
عبدالباری عطوان افزود: در تظاهرات اعتراض‌آميز مقابل سفارتخانه‌های آمريكا ديديم كه مسيحيان شانه به شانه برادران مسلمان خود حركت كردند و حتی اگر بگوييم برخی از آنها خشمگين‌تر بودند، مبالغه نكرده‌ايم.
وی تأكيد كرد: اين فيلم توهين‌آميز و مشمئز كننده، پيروان همه مذاهب اسلامی را متحد كرد و همه اختلافاتی را كه طی ماه‌های اخير بين آن‌ها به وجود آمده بود، از بين برد.
سردبير روزنامه القدس العربی خاطرنشان كرد: يكی از نگهبانان كنسولگری آمريكا در بنغازی در پاسخ به اين سؤال كه «چرا مانع از حمله به اين كنسولگری و كشته‌شدن سفير و سه ديپلمات آمريكايی نشده است؟» تأكيد كرد كه با مسلمانان همدردی كرده است، وی گفت كه بين دو گزينه مسلمانان خشمگين و معترض به اهانت عليه اسلام و سفير آمريكا و كنسولگری اين كشور، برادران مسلمانش را انتخاب كرده؛ زيرا اولين و آخرين پايبندی او پيامبر(ص) است و نه كنسولگری آمريكا و ساكنان آن.
عطوان با اشاره به اظهار تعجب وزيرخارجه آمريكا در خصوص حمله به كنسولگری اين كشور در بنغازی، گفت: هيلاری كلينتون و اكثر مراكز مطالعات و تحقيقات كه مدعی آگاهی از امور اسلام و خاورميانه هستند، اين واكنش را درك نمی‌كنند؛ به همين دليل كلينتون از واكنش ليبيايی‌ها كه نيروها و هواپيماهای كشورش آن‌ها را آزاد كردند، متعجب شد.
عطوان با اشاره به توهين‌های مكرر در دنيا به مسلمانان و مقدسات آنها، مانند كشيدن كاريكاتورهای توهين‌آميز، سوزاندن نسخه‌هايی از قرآن كريم، اهانت به اجساد مسلمانان كشته‌شده در افغانستان، اشغال اراضی اسلامی، يهودی‌سازی قدس و به رسميت‌شناختن اشغال سرزمين فلسطين، گفت: از كشته‌شدن افراد در حوادث خونبار و واكنش‌های تند و يورش به سفارتخانه‌هايی كه بايد طبق قوانين بين‌المللی امن باشند، متأسفيم؛ اما آيا با اشغال كشورها و قتل صدها هزار نفر، اين قوانين نقض نمی‌شود؟
عطوان تأكيد كرد: شديدترين حملات به سفارتخانه‌های آمريكا در پايتخت كشورهايی صورت گرفت كه از ديكتاتوری‌ها آزاد شده و مردم، دولت‌های اسلامی را برگزيدند، تا از اين راه انزجارشان را از سال‌ها ستمگری حاكمانی مانند حسنی مبارك و زين‌العابدين‌ بن‌علی كه از سوی آمريكا حمايت می‌شدند، نشان دهند.
سردبير روزنامه القدس العربی خاطرنشان كرد: هيچ كس نمی‌تواند پيش‌بينی كند كه اين اعتراض‌ها تا چه حد ادامه خواهد يافت و حجم خسارت‌های سياسی و اقتصادی تا چه اندازه خواهد بود؛ اما آنچه را كه می‌توان پيش‌بينی كرد، آن است كه دنيای اسلام ديگر در برابر اهانت‌ها ساكت نخواهد ماند. ملت‌های اسلامی ممكن است كه گرسنگی و بيكاری يا حتی حكام مستبد را تحمل كنند، اما توهين به دين، عقايد، پيامبر(ص) و ياران گراميش را نمی‌پذيرند.
captcha