به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، مرضيه دستجردی، وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، امروز شنبه، 27 آبانماه پس از ورود به استان بوشهر با نماينده ولیفقيه و امام جمعه اين استان ديدار كرد.
وزير بهداشت در ابتدای اين ديدار تاكيد كرد: يكی از نكات مهم كه هماكنون و در آينده به آن نياز داريم بهرهبرداری از تكنولوژیهای پزشكی و دارويی است.
وی افزود: در حال حاضر 45 تا 50 درصد مواد اوليه دارويی در كشور تأمين و توليد میشود و رونمايی از فراخوانهای چهارگانه توليد دارو در كشور آغاز شده كه میتواند زمينه رشد و توسعه دارويی كشور را فراهم كند.
دستجردی تصريح كرد: يكی از پتانسيلهای مهم در حوزه پزشكی راهاندازی فقه پزشكی است كه هماكنون رشته فقه و حديث را در دانشگاه علوم پزشكی تهران راهاندازی كردهايم.
وزير بهداشت ارتقای دانشگاه علوم پزشكی بوشهر از تيپ 3 به تيپ 2 را يكی از موفقيتهای بزرگ اين دانشگاه دانست و افزود: يكی از علل موفقيتهای دانشگاه علوم پزشكی بوشهر استفاده از توصيهها و رهنمودهای امام جمعه بوشهر و تلاش شبانهروزی رييس دانشگاه و زيرمجموعه بهداشت و درمان استان است.
وی اظهار داشت: يكی از دغدغههای مهم وزارت بهداشت اجرای برنامه پزشك خانواده است كه در كاهش هزينه درمان مردم و توسعه عدالت در سلامت بسيار مؤثر است.
در اين ديدار كه رئيس دانشگاه علوم پزشكی بوشهر نيز حضور داشت، آيتالله غلامعلی صفايی بوشهری، امام جمعه بوشهر تدوين نقشه جامع بيماریهای منطقهای در حوزه سلامت را امری لازم و ضروری دانست و خواستار تدوين برنامه جامع بيماریهای خاص و شناسايی آمايشی برای پيشگيری از بروز بيماریهای غيرواگير مثل بيماریهای دهان و دندان شد.
امام جمعه بوشهر همچنين خواستار تشكيل شبكه مستقل سلامت برای آموزش برنامههای بهداشتی به سه زبان انگليسی، عربی و فارسی شد.
وی عدم وجود فقه پزشكی در عرصه پزشكی را يكی از مشكلات عمده در حوزه سلامت دانست و خواستار راهاندازی بيمارستانهای مدرن و استاندارد در 4 منطقه استان شامل دشتستان، بوشهر، عسلويه و شمال استان با حضور متخصصان و با تجهيزات پيشرفته و درمانگاه اقماری شد.
آيتالله بوشهری همچنين طراحی برنامههای دانش بنيان در حوزه سلامت برای توسعه و پيشرفت و كسب توانايی رقابت با كشورهای منطقه را امری ضروری دانست.