کد خبر: 2513647
تاریخ انتشار : ۰۸ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۹

جامعه شيعی ما به ذكر فضائل فاطمی بسيار نيازمند است

گروه اجتماعی:دبير ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی استان اصفهان گفت: جامعه شيعی ما به ذكر فضائل فاطمی بسيار نيازمند است و بحمد الله فرصت خوبی هم در ايام فاطميه فراهم شده كه توسط هيئتی ها، متدينين، نمازگزاران و مسجدی ها در مراسم هايی مختلف اين فضائل گفته شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ايكنا)شعبه اصفهان، نمايندگی اداره كل تبليغات اسلامی استان اصفهان، حجت الاسلام والمسلمین حسن بابايی، دبير ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی استان اصفهان هشتم فروردین ماه در ستاد فاطميه درباره فاطميه و زمان عزاداری برای حضرت زهرا(س) به بيان خاطره و نقل قولی از رهبر معظم انقلاب پرداخته و گفت :نقل شده است يك روز در محضر رهبر عالی قدر انقلاب يكی از آقايان سوال كرد:درباره شهادت حضرت فاطمه(س) بالاخره 75 روز بعد از رحلت صحيح است يا 95؟ رهبر عالی قدر پاسخ واقعا حكيمانه ای دادند و فرمودند: برای شما چه فرقی می كند كداميك صحيح باشد خداوند خواست كه مردم بيشتر به ياد مادر ما باشند و بيشتر برای مادر ما عزاداری و بيان فضائل ايشان را بكنند.
حجت الاسلام بابايی در ادامه گفت: ايام فاطميه نسبتا طولانی است به جهت اين كه فضائل حضرت زهرا(س) هم بی حد و حصر و بی اندازه است؛ فاطمه زهرا(س) ريشه، اصل و اساس ولايت و عصمت و حقيقت امامت است، هر قدر فضائل ايشان گفته شود اولا تمام شدنی نيست و ثانيا بركات بسياری بر بيان فضائل فاطمی آمده است .
وی اظهارکرد:به عنوان نمونه بيان فضائل فاطمه(س) نفاق را از انسان می زدايد، ايمان انسان را زياد می كند، موجب بصيرت عميق انسان نسبت به حوادث و وقايع تاريخی می شود، انسان را با حقايق و بطن اين عالم آشنا می كند، انسان را پيش خدا و حضرات معصومين(ع) خصوصا حضرت بقية الله(عج) محبوب می نمايد و زمينه كسب تقوا و فضيلت را در انسان مضاعف می كند .
دبير ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی استان اصفهان گفت: جامعه شيعی ما به ذكر فضائل فاطمی بسيار نيازمند است و بحمد الله فرصت خوبی هم در ايام فاطميه فراهم شده كه توسط هيئتی ها، متدينين، نمازگزاران و مسجدی ها در مراسم هايی مختلف اين فضائل گفته شود.
captcha