کد خبر: 2513974
تاریخ انتشار : ۱۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۰

•اسكان 22 هزار مسافر نوروزی در امامزاده عباس(ع) مازندران

رئيس اوقاف و امور خيريه شهرستان ساری از اسكان 22 هزار مسافر نوروزی در اين امامزاده خبر داد.

•اسكان 22 هزار مسافر نوروزی در امامزاده عباس(ع) مازندران
رئيس اوقاف و امور خيريه شهرستان ساری از اسكان 22 هزار مسافر نوروزی در اين امامزاده خبر داد.
• شنبه دهم فروردين 1392 خورشيدی • تعداد نمايش : 1

به گزارش روابط عمومی اداره كل اوقاف و امور خيريه استان مازندران ، امامزاده عباس(ع) يكی از 223 بقعه متبركه‌ای است كه طرح آرامش بهاری در آن اجرا می‌شود. اجرای طرح آرامش بهاری برای سومين سال پياپی به همت اداره‌كل اوقاف استان مازندران به مرحله اجرا درآمده است و از 29 اسفندماه آغاز و تا 15 فروردين سال جاری ادامه دارد. طرح آرامش بهاری با هدف استفاده از ظرفيت‌های فرهنگی بقاع متبركه و تبديل آنها به قطب فرهنگی همزمان در سراسر كشور در استان مازندران اجرا می‌شود. ارتقای سطح فرهنگی و همچنين بالابردن سطح معارف اسلامی و ارائه تسهيلات لازم برای مسافران نوروزی از ديگر اهداف اجرای اين طرح است.
رئيس اوقاف و امور خيريه شهرستان ساری گفت: از 28 اسفندماه سال گذشته مسافران از بيشتر نقاط كشور به اين امامزاده مشرف شده‌اند.
حجت الاسلام قربانی با اشاره به مجهز بودن اين آستانه به دستگاه زائرشمار بيان كرد: در يك هفته اخير به صورت ميانگين 3 هزار نفر به اين آستانه مشرف و از برنامه‌های فرهنگی اين امامزاده استقبال كردند.
وی از اسكان 22 هزار نفر از مسافران نوروزی در اين امامزاده خبر داد و افزود: امامزاده عباس(ع) ساری با دارا بودن 50 باب زائرسرا هرشب آماده پذيرايی از 250 نفر زائر است

captcha