•12 فروردين سبب استقرار نظام جمهوری اسلامی در كشور شد
مدير كل اوقاف و امور خيريه مازندران با گراميداشت 12 فروردين، اظهار داشت: اين روز بزرگ سبب استقرار نظام اسلامی در كشور شده است.
• يك شنبه يازدهم فروردين 1392 خورشيدی • تعداد نمايش : 3
به گزارش روابط عمومی اداره كل اوقاف و امور خيريه استان مازندران حجت الاسلام ستار عليزاده در گفتگو با ما اظهار داشت: حضرت امام خمينی (ره)، استقرار جمهوری اسلامی را در ايران اسلامی تثبيت كرد.
وی افزود: ملت ايران در روز دوازده فروردين58 ، 98.2 درصد به اين نظام رای مثبت دادند كه اين در دنيا بی مانند است.
مدير كل اوقاف و امور خيريه مازندران با اشاره به نامگذاری سال 92 به نام حماسه سياسی و حماسه اقتصادی توسط مقام معظم رهبری(مدظله العالی) گفت: برای تحقق اين امر رهبری همه بايد در اين زمينه تلاش كنند و هم در انتخابات شوراها و رياست جمهوری در خرداد ماه حضوری پرشور و با بصيرت داشته باشند و هم برای رسيدن به قله های افتخار در شكوفايی اقتصاد جامعه تلاش كنند.
عليزاده ، به برگزاری مراسم ويژه دوازدهم فروردين روز جمهوری اسلامی ايران در امامزادگان اشاره و افزود: در شب و روز دوازدهم فروردين مراسم خاص و باشكوهی همراه با سخنرانی واعظان مشهور به همت ادارات اوقاف و امورخيريه در يكصد بقعه و امامزاده شاخص مازندران برگزار خواهد شد.