کد خبر: 2514663
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۰:۴۷

زمين خالی از حجت خدا نيست، آيت الله خوشوقت‌ها را دريابيم

گروه اجتماعی: نماينده ولی فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران همزمان با چهلمين روز درگذشت آيت الله خوشوقت با انتقاد از اينكه چنين افرادی در زمان حياتشان گمنام هستند، اظهار كرد: بعضا چهره‌هايی به اصطلاح هنری در جامعه شهرت‌های كاذب پيدا می‌كنند كه اگر اين كار در ارتباط با انسان‌های وارسته انجام بگيرد جامعه جهت‌گيری ديگری پيدا می‌كند.

حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسن رحيميان، نماينده ولی فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) همزمان با چهلمين روز درگذشت آيت الله خوشوقت با تاكيد بر اينكه با فوت اين استاد اخلاق و سالك الی الله گوهر گرانبهايی از ميان جامعه ما رفته است، تصريح كرد: معمولا عظمت و اهميت چنين چهره‌های ارزشمندی بعد از فوتشان برای عامه مردم آشكار می‌‌شود.
نماينده ولی فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران با اشاره به حضور گستره مردم در مراسم باشكوه تشيع پيكير آيت الله خوشوقت خاطرنشان كرد: اگر اين شور و شوق در زمان حيات ايشان شكل می‌گرفت در آن صورت جامعه ما بهره ديگری از چنين چهره‌های می‌برد.
حجت‌الاسلام رحيميان در ادامه افزود: در دوران حيات آيت الله آقا مجتبی تهرانی نيز چندين هزار نفر در تهران از ايشان مستقيما بهره می‌‌گرفتند اما چند هزار نفر كجا و جمعيت ميليونی كه در مراسم تشييع ايشان شركت كردند كجا؛ همين طور اين چند هزار نفری كه خصوصی در محضر آيت الله خوشوقت بهره‌مند بودند و به واقع هم خوشوقت بودند كجا و جمعيت حاضر در مراسم تشييع ايشان كجا.
وی تصريح كرد: ما هميشه آرزو می‌كنيم كه ای كاش ما در زمان حياتشان چنين چهره‌هايی را بشناسيم و از آن‌ها بهره‌مند بشويم ولی بايد همواره غصه بخوريم از اينكه چرا چنين افرادی را از دست داديم و از سوی چرا مردم و جامعه ما در زمان حيات چنين افرادی شناخت لازم را از آنان پيدا نكرده و بهره‌مند نشده بودند.
نماينده ولی فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران در ادامه تاكيد كرد: زمين خالی از حجت خدا نيست قطعا بعد از آيت الله آقا مجتبی تهرانی و آيت الله خوشوقت كسانی ديگری نيز در جامعه ما وجود دارند كه بايد آنها را به خوبی بشناسيم، بشناسانيم و در سطح گسترده از حضورشان بهره‌مند شويم.
حجت‌الاسلام رحيميان افزود: نبايد صبر نكنيم زمانی كه چنين افرادی از بين ما رفتند برايشان اشك بريزيم و در مراسم تشيع جنازه‌شان شركت كنيم، بايد برويم چنين افرادی را شناسايی بكنيم، به واقع افرادی همچون آيت الله خوشوقت و آيت الله حق شناس را چند درصد جامعه ما در زمان حياتشان می‌شناختند.
نماينده ولی فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران با تاكيد بر اينكه چنين افرادی در زمان حياتشان گمنام هستند، بيان كرد: بعضا از طريق رسانه‌ها چهره‌های به اصلاح هنری در جامعه معرفی می‌شوند و شهرت و محبوبيت‌های كاذب پيدا می‌كنند كه اين كار اگر در ارتباط با علما و انسان‌ها وارسته انجام بگيرد جامعه جهت گيری ديگری پيدا می‌كند.
وی با تاكيد بر اينكه الگوهای جامعه ما بايد تغيير پيدا بكند، اظهار كرد: آيت الله خوشوقت پس از مرگش الگو شد ولی الگويی كه از دنيا رفت، تا زمانی كه در قيد حيات بود بايد در جامعه الگو و شناخته می‌شد و مردمی كه به صورت انبوه در مراسم تشيع ايشان حضور داشتند در جلساتش حضور پيدا می كردند.
captcha