کد خبر: 2514682
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۶

اعلام مختصات آزمون عملی قاريان درجه ۱ و ۲ و مصاحبه تمامی مدرسان قرائت قرآن

گروه فعاليت‌های قرآنی: مختصات آزمون عملی قاريان درجه يك و دو و آزمون مصاحبه تمامی مدرسان قرائت قرآن كريم از سوی شورای عالی قرآن اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی قرآن، محمدتقی ميرزاجانی، مدير برنامه‌ريزی و اجرايی دبيرخانه طرح ارزيابی قاريان و مدرسان قرائت قرآن كريم گفت: مختصات آزمون عملی قاريان درجه يك و دو و آزمون مصاحبه تمامی مدرسان قرائت قرآن كريم اعلام شد و مخاطب اين اطلاعيه، قاريان درجه يك و دو و مدرسان قرائت قرآن در همه درجات است.
وی در ادامه افزود: خردادماه 92 زمان برگزاری آزمون و مصاحبه عملی است و لازم است شركت‌كنندگان با مراجعه به سامانه جامع طرح، بخش آيين‌نامه‌ها، مختصات آزمون عملی قاريان و مدرسان، مفاد آزمون را مطالعه و خود را جهت حضور موفق آماده كنند.
مدير برنامه‌ريزی و اجرايی دبيرخانه طرح ارزيابی قاريان و مدرسان قرائت قرآن اظهار كرد: آزمون عملی قاريان درجه يك، معطوف به سه بخش تلاوت ترتيل، تلاوت تحقيق، حفظ و تفسير قطعات منتخب و تلاوت اين قطعات به دو قرائت رايج قرآن كريم است و آزمون عملی قاريان درجه دو نيز معطوف به همان سه بخش است با اين تفاوت كه از تلاوت قطعات منتخب به دو قرائت رايج معاف هستند.
ميرزاجانی تصريح كرد: قاريان درجه سه و چهار، آزمون عملی خود را همراه با آزمون نظری اسفندماه 91پشت سرگذاشته‌اند، همچنين آزمون عملی مدرسان درجه يك و دو، در چهار بخش تلاوت ترتيل، تلاوت تحقيق، مصاحبه تدريس و قرائات برگزار خواهد شد و مدرسان درجه دو با گرايش تنغيم، از آزمون قرائات معاف هستند.
وی گفت: آزمون عملی مدرسان درجه سه و چهار، صرفاً معطوف به مصاحبه تدريس است و مدرسان درجه سه و چهار، آزمون قرائت تحقيق و ترتيل را هم‌زمان با آزمون نظری در اسفندماه سال 91 پشت سرگذاشته‌اند.
captcha