به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری، هواپيمايی غيرنظامی عربستان، خدمات زمينی در هواپيمايیالسعوديه را مسئول حادثه دلخراش روز پنجشنبه، 15 فروردين ماه در فرودگاه بينالمللی جده دانست كه بر اثر سهلانگاری مسئولان فرودگاه، دو عمرهگزار ايرانی جان خود را از دست دادند و چهار نفر ديگر هم زخمی شدند.
هواپيمايی غيرنظامی عربستان اعلام كرده است: شركت هواپيمايی السعوديه مسئول اين حادثه است زيرا ماشين خدماتی كه به سالن حجاج برخورد كرد متعلق به آن بوده است.
خالدالخيبری سخنگوی رسمی هواپيمايی غيرنظامی عربستان در گفتوگو با الوطن در خصوص علت وقوع اين حادثه تلخ گفت: هواپيمايی غيرنظامی عربستان در بيانيهای اعلام كرد ماشين خدماتی كه سبب بروز اين حادثه شد متعلق به يكی از شركتهای فعال در فرودگاه بود كه آن شركت، شركت خدمات زمينی هواپيمايی السعوديه است.
وی اعلام كرد: دلايل وقوع اين حادثه را بايد از اين شركت پرسيد.
اين در حالی است كه عبدالله مشبب الاجهر معاون مدير روابط عمومی السعوديه تنها به اين جمله بسنده كرد: «اين مسئله مربوط به فرودگاه است كه مسئوليت آن را برعهده دارد».
خاطر نشان میشود، عصر روز 15 فروردينماه جاری بر اثر برخورد يك دستگاه ماشين خدماتی با محل استقرار زائران ايرانی كه در سالن ترانزيت فرودگاه جده منتظر رسيدن اتوبوس برای سوار شدن به هواپيمای سعودی شماره 2842 و عزيمت به خاك جمهوری اسلامی ايران بودند، دو زائر در دم فوت كرده و دو زائر ديگر زخمی شدند.
براساس گزارشهای اوليه، خانمها پری ارفع 78 ساله و زهرا آتشزای 61 ساله از تهران، بر اثر اين سانحه فوت كرده و خانم طاهره شادكام و هادی رئيسی، از مجروحان اين حادثه، بلافاصله به بيمارستان سعودی اعزام شدند.