کد خبر: 2515939
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۵

‌همايش ‌«فاطميه‌(س)» در گچساران برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی گچساران از برگزاری همايش ‌يك روزه فاطميه(س) روز چهارشنبه، 21 فروردين‌ما در این شهرستان خبر داد.

حجت‌الاسلام عبدالرحيم ملكوتی، رئيس اداره تبليغات اسلامی گچساران در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، گفت: همزمان با دهه دوم فاطميه 21 فروردین‌ماه همايش بزرگ يك روزه فاطميه(س) در اين شهرستان برگزار می‌شود، كه اين مراسم معنوی با حضور بيش از 200 نفر از مسئولان اجرايی و فرهنگی استان، ائمه جمعه و جماعات و رؤسای هيئت‌های مذهبی شهرستان‌ها در تالار آزادی صنعت نفت گچساران برگزار می‌شود.
وی هدف از برگزاری اين همايش را ارج نهادن و معرفی شهادت مظلومانه بی‌بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) و بازگو كردن زندگی سراسر معرفت و ساده‌زيستی دخت پيامبر اكرم(ص) برای زنان جامعه عنوان كرد.
رئيس تبليغات اسلامی گچساران از سياه‌پوش و عزادار شدن شهرستان گچساران در روزهای نخست دهه دوم فاطميه خبر داد و گفت: به همين مناسبت نيز عزاداری به‌مدت پنج شب در مسجد صاحب‌الزمان(عج‌) شهر دوگنبدان برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام ملكوتی از راه‌اندازی دستجات سينه‌زنی و زنجيرزنی در مساجد و تكايای در شهرستان گچساران در روزهای پايانی دهه فاطميه را ياد‌آور شد و افزود: تمام هيئت‌های مذهبی شهرستان برای برگزاری مراسم با‌شكوه، عزاداری اعلام آمادگی كردند.
رئيس تبليغات اسلامی گچساران خاطرنشان كرد: حضرت فاطمه زهرا(س) از مادران برجسته تاريخ اسلام است كه درس وفا و شجاعت را به‌عنوان سرشت ماندگار به فرزندان خود داد و ايشان برترين الگو برای زنان جهان است.
حجت‌الاسلام ملكوتی تصريح كرد: فاطمه زهرا(س) بانویى پاك و مطهر، داراى ارتقاى روحى و معنوی، با علم و درايت، حاضر در تمام لحظات حساس و سرنوشت‌‌ساز، صبور و با استقامت است. فاطمه زهرا(س) نه تنها تمامى اين‌ها را در خود جمع داشتند بلكه خود حقيقت حسن و تجسم عينى آن بود و از اين بالاتر او بهترين اهل زمين بود.
captcha