کد خبر: 2516215
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۳

متوليان عزم راسخی در ترويج فرهنگ دينی و ارزش‌های اسلامی داشته باشند

گروه اجتماعی: رئيس دفاتر استانی نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با توصيف كار فرهنگی به امر جهادی گفت: ترويج فرهنگ دينی، فضيلت‌ها و مكارم اخلاقی امری بسيار سنگين است كه فعالان در اين حوزه بايد كمربندهای محكم بسته بر كمر داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، در مراسمی كه يكشنبه، 18 فروردين‌ماه در دانشگاه شهيد چمران اهواز برگزار شد، عليرضا مخبر دزفولی توديع و سيدعلی مرعشی به‌عنوان معاون فرهنگی و اجتماعی اين دانشگاه معرفی و منصوب شد.
حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحسن شفيعی، رئيس دفاتر استانی نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان با بيان اينكه كار فرهنگی كاری جهادی است، اظهار كرد: همه كسانی كه در حوزه فرهنگی فعاليت دارند بايد كمربندهای محكم بسته بر كمر داشته باشند.
وی تصريح كرد: توسعه و ترويج فرهنگ دينی و ارزش‌های اسلامی، فضيلت‌ها و مكارم اخلاقی امری بسيار سنگين است و سنگين‌ترين كار را در حوزه فرهنگی انبيا بر عهده داشتند كه همان تغيير باورهای مردم بوده است.
مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهيد چمران اهواز خاطرنشان كرد: در دانشگاه كه بايد در مسير اسلامی حركت كند و به‌ويژه دانشگاهی كه نام يك شهيد بزرگ بر تارك آن می‌درخشد كاركنان و مسئولان حوزه فرهنگی كار سنگينی بر عهده دارند و اجر بيشتری هم خواهند داشت.
در ادامه حسن مروتی، رئيس دانشگاه شهيد چمران اهواز در سخنانی با تشكر از مخبر دزفولی، اظهار كرد: فعاليت‌های وی در معاونت فرهنگی و اجتماعی به قدری وسيع و متنوع بوده كه در قالب الفاظ نمی‌گنجد.
وی تصريح كرد: تشكيل معاونت فرهنگی و اجتماعی و در واقع تفكيك آن از معاونت دانشجويی، با آمدن مخبر دزفولی به دانشگاه برای اين مسئوليت عجين شده بود و در مدت دوسال و چند ماه حضور وی منشأ خدمات و بركات بسياری برای دانشگاه بود.
رئيس دانشگاه شهيد چمران اهواز در ادامه مخبر دزفولی را يك فرد كاملاً فرهنگی توصيف و خاطرنشان كرد: وی كارنامه فرهنگی درخشانی از خود برای دانشگاه به جای گذاشت و انصافاً دانشگاه شهيد چمران اهواز در بخش فرهنگی به‌همت مخبر دزفولی حرف برای گفتن داشته و دارد.
مروتی علت تغيير مخبر دزفولی را مغايرت قانونی برای ادامه تحصيل ايشان همزمان با مسئوليت كاری در دانشگاه و اصرار وی به رعايت قانون عنوان كرد و درباره انتخاب جايگزين وی گفت: يافتن شخص مناسبی برای ادامه راهی كه مخبر دزفولی در معاونت فرهنگی آغاز كرده كار دشواری بود اما خدای را شاكرم كه مرعشی اين مسئوليت را پذيرفت و وی با توجه به شخصيت و فعاليت‌ها و سوابق متعدد فرهنگی كه دارد قطعاً از عهده اين كار بر می‌آيد.
در ادامه، عليرضا مخبر دزفولی با تبريك آغاز سال نو و تسليت ايام فاطميه، گفت: اميدوارم اين بار سنگين مسئوليت را بعد از دو سال و چند ماه به سلامت تحويل دهم.
وی افزود: از آذر 89 كه مسئوليت معاونت تازه تأسيس فرهنگی و اجتماعی دانشگاه را بر عهده گرفتم به لطف خدا و اعتماد مسئولان دانشگاه، با وجود كمبودهايی كه وجود داشت، فعاليت‌های مطلوبی انجام گرفت.
مخبر دزفولی تصريح كرد: تأمين منابع انسانی كارآمد، تأمين امكانات فيزيكی، تشكيل ساختارها و تقسيم شفاف وظايف، تقسيم منابع مالی، تدوين سند برنامه‌ريزی فرهنگی سه ساله و شأن بخشی برای مجموعه در حد يك معاونت از جمله اقداماتی بود كه در اين سال‌ها انجام شد.
به گفته وی، در دو سال اخير بيش از 20 عنوان مقام كشوری و افتخارات فرهنگی نصيب دانشگاه شهيد چمران اهواز شده است.
وی آمادگی خود را برای همكاری و كمك به معاون جديد فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهيد چمران اهواز اعلام كرد.
در بخش ديگری از اين مراسم، سيدعلی مرعشی، معاون جديد فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهيد چمران اهواز با تأكيد بر استفاده بهينه از امكانات و فرصت‌های خدادادی در اختيار انسان گفت: اگر موقعيتی در اختيار فرد قرار گرفت بايد نهايت تلاش خود را برای كسب آخرت از آن انجام دهيم.
مرعشی اظهار کرد: همان‌گونه كه از نام معاونت فرهنگی پيداست بايد در اشاعه فرهنگ اسلامی بكوشد و اميدوارم در انجام اين وظيفه و مسئوليت خطير از پاداش اخروی بهره‌مند شويم.
captcha