کد خبر: 2516552
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۸

شعار سال اقدامی مدبرانه برای عبور از تحريم‌های استكبار جهانی است

گروه سياسی: مسئول نمايندگی ولی فقيه در سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) شعار سال را اقدامی مدبرانه برای عبور از تحريم‌های استكبار جهانی دانست و گفت: خدمت به مردم بهترين راه مقابله با استكبار است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، حجت‌الاسلام والمسلمين كريم سرافراز، مسئول نمايندگی ولی فقيه در سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) 19 فروردين‌ماه در جمع مديران و مسئولان بانك انصار، با تبريك سال حماسه سياسی و حماسه اقتصادی، ايام فاطميه را تسليت گفت و درباره اهميت سال 92 به ايراد سخن پرداخت.
وی خدمت به مردم را بهترين راه مقابله با استكبار دانست و تصريح كرد: آيات و روايات الهی، سنت و سيره انبيا و ائمه معصومين(ع) هميشه بر اصل خدمت به مردم استوار بوده است.
حجت‌الاسلام سرافراز افزود: مؤسسات مالی و اعتباری و بانك‌ها می‌توانند نقش بسيار مهمی را در اين برهه از زمان كه كشور مورد تحريم و فشارهای زيادی از سوی دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی قرار دارد، ايفا كنند.
وی حمايت بانك‌ها از توليد ملی و حمايت از كار و سرمايه ايرانی را برای خلق حماسه اقتصادی ضروری دانست و تحقق شعار سال را گامی بسيار مهم برای عبور از تحريم‌های استكبار جهانی عنوان كرد.
مسئول نمايندگی ولی فقيه در سپاه حضرت قمر بنی هاشم(ع) همچنين به انتخابات رياست جمهوری و شوراهای اسلامی در سال جاری اشاره كرد و گفت: در استان چهارمحال و بختياری انتخابات شورای عشايری نيز علاوه بر دو انتخابات ذكر شده برگزار می‌شود و همه دلسوزان نظام بايد برای حضور پرشور مردم در صحنه انتخابات تلاش كنند.
captcha