کد خبر: 2516683
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲
تحقق شعار حماسه سياسی و اقتصادی/(2)

دشمن با تحريم اقتصادی، سياست ايران را نشانه گرفته است/ همدلی مسئولان راهكار تحقق شعار امسال

گروه سياسی: امام جمعه محلات با اشاره به اينكه دشمن در حقيقت در قالب تحريم اقتصادی، سياست ايران را نشانه گرفته است، گفت: هدف دشمنان اين است كه به زعم خود نظام جمهوری اسلامی را نظامی ناكارآمد جلوه دهند و ملت را از اين نظام دلسرد كنند.

حجت‌الاسلام مهدی ربانی، امام جمعه محلات با اشاره به نامگذاری سال به حماسه سياسی و اقتصادی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: مقام معظم رهبری در شعار امسال واژگانی همچون حماسه، سياست و اقتصاد را مورد تأكيد قرار داده‌اند كه دستيابی به اهداف مدنظر ايشان در گرو توجه و تأمل در تك تك اين الفاظ است.
وی ادامه داد: حماسه به امری اطلاق می‌شود كه به‌ دور از هرگونه رفتار و عادات روزمره با حالتی خاص و فوق‌العاده صورت گيرد؛ لذا حماسه نوعی مقاومت سخت و پايدار در برابر تهاجم دشمنان است كه تضمين‌كننده استقلال برای كشور در هر زمينه‌ای است.
حجت‌الاسلام ربانی افزود: با توجه به اينكه در حال حاضر از نظر اقتصادی تاكتيك دشمن در مقابله با ايران از حالت تدافعی و تهاجمی مستقيم خارج شده و به‌صورت نرم و اعمال انواع تحريم‌های اقتصادی انجام می‌گيرد؛ ليكن خروج از اين بحران‌ها و توطئه‌های بی‌امان مستلزم اين است كه بار ديگر در اين عرصه به‌ دست ملت ايران حماسه‌ای عظيم همچون حماسه 8 سال دفاع مقدس رقم زده‌ شود.
وی با اشاره به اينكه در عرصه سياسی نيز حضور گسترده و پرشور مردم در انتخابات موجب خلق حماسه‌ای چشمگير خواهد شد، تصريح كرد: تحقق حماسه سياسی و حماسه اقتصادی نيازمند شرايطی از جمله همدلی و وفاق مسئولان ‌اجرايی و حضور پرشور و گسترده مردم در همه صحنه‌هاست.
حجت‌الاسلام ربانی گفت: دشمن در حقيقت در قالب تحريم اقتصادی، سياست ايران را نشانه گرفته است و هدف آنان از اعمال چنين برخوردهايی برای اين است كه به زعم خود نظام جمهوری اسلامی را نظامی ناكارآمد جلوه دهند و ملت را از اين نظام دلسرد كنند.
وی اظهار كرد: كشور ايران در پيروزی انقلاب و پس از آن حماسه‌های بي‌شماری را در تاريخ پرافتخار خود دارد و ناآگاهی دشمنان از اين موضوع كه انگيزه اصلی در خلق حماسه از سوی ملت ايران اعتقادات دينی آن‌هاست سبب شده كه دست به چنين اعمال نابخردانه‌ای بزنند.
امام جمعه محلات در پايان خاطرنشان کرد: به‌طور قطع توكل به خدا، صبر، مقاومت سرسختانه برابر دشمن و طلب نصرت از خداوند مهم‌ترين عامل خلق حماسه‌های ماندگار است و در اولويت قرار دادن اين امور سبب می‌شود كه امسال نيز همچون سال گذشته ملت ايران با سربلندی و سرافرازی حماسه‌ای ديگر بيافرينند و با نااميد كردن دشمنان، منويات مقام معظم رهبری تحقق يابد.
captcha