به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی، به نقل از روابط عمومی فرماندهی نيروی انتظامی استان حجتالاسلام اسلام غلامی، رئيس عقيدتی و سياسی فرماندهی انتظامی آذربايجان شرقی با تسليت ايام فاطميه به گوشهای از زندگانی اين بانوی بزرگ اسلام اشاره كرد و گفت: حضرت زهرا(س) يگانه دخت نبی مكرم اسلام(ص) به ظاهر دختری به سيمای خاكيان، اما در حقيقت برتر و بالاتر از ملائك بود، زيرا خلقت ايشان از نور و بوی ايشان از بهشت بود.
رئيس عقيدتی و سياسی فرماندهی انتظامی آذربايجان شرقی حضرت فاطمه(س) را اسوهای پاك برای زنان و الگويی شايسته برای مادران دانست و تأكيد كرد: هيچ اسوهای برای زنان عالم بالاتر و بهتر از حضرت فاطمه(س) وجود ندارد.
وی با بيان اين مطلب كه حضرت فاطمه(س) القاب و نام های بسياری دارند افزود: القاب و نامهای هر كدام دارای معانی و مفاهيم بلند و ملكوتی هستند و امروز افتخار بزرگ ايران اسلامی اين است كه نام بيشتر زنان جامعه ما فاطمه، زهرا و از القاب اين بانوی بزرگوار است.
حجتالاسلام غلامی تشريح كرد: حضرت زهرا(س) شخصيت بی نظيری بود كه توصيف شخصيت او از زبان كسانی چون ما قاصر است. حضرت فاطمه (س) شخصيت آسمانی است كه مورد لطف و عنايت ويژه پروردگار بوده و تربيت شده گل سرسبد سرور كاينات و همسر كسی است كه بعد از پيامبر محبوب ترين و مؤثرترين شخصيت جهان اسلام است و خانوادهها بايد سعی كنند در تربيت فرزندان خود شاگرد مكتب حضرت زهرا باشند.
رئيس عقيدتی و سياسی فرماندهی انتظامی آذربايجان شرقی با بيان اينكه جامعه امروز ما به شدت نيازمند تربيت فاطمی و علوی است، گفت: زندگی سرشار از معنويت، ايثار و گذشت زهرا(س) برای همه ما اين نكته را تداعی میكند كه بايد برای خدايی شدن و خدايی زيستن فاطمی بود.