کد خبر: 2517805
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۴

فضای كارگری و صنعتی آذربايجان شرقی به بوی شهدای گمنام عطرآگين می‌شود

گروه اجتماعی: رئيس سازمان بسيج كارمندی و كارگری سپاه عاشورا گفت: در آستانه هفته كارگر همزمان با ايام فاطميه، پيكر 12 شهيد گمنام فضای كارگری و صنعتی آذربايجان شرقی را عطرآگين می كند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان شرقی به نقل از روابط عمومی و امور بين‌الملل گروه صنعتی تراكتورسازی ايران، سرهنگ رضوانی، اظهار كرد: در اين مراسم كه با حضور كارگران، صنعتگران، توليد كنندگان برگزار می شود تجديد بيعت دوباره اين اقشار تاثيرگذار جامعه كنونی با حماسه سازان سالهای جنگ و پيكار با متجاوزان به خاك كشور اسلامی انجام می شود.
وی با اشاره به سالی كه رهبر معظم انقلاب آن را سال حماسه سياسی و اقتصادی نامگذاری كرده اند گفت: در اين سال اولين وداع كارگران با شهدای گمنام در شهر اولين ها صورت می گيرد.
رضوانی اضافه كرد: اين مراسم با حضور رئيس بسيج كارگری كشور روز پنج شنبه و در مجموعه گروه صنعتی تراكتورسازی ايران انجام می شود.
وی خاطر نشان شد: پيكر پاك اين سرو قامتان برای خاك سپاری به شهرهای اهر، خداآفرين، شبسترو در پايگاه دوم شكاری، پادگان الزهرا و دانشگاه صنعتی سهند شهر تبريز اعزام می شود.
captcha