کد خبر: 2518158
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۳

المان فاطميه در منطقه يك شهرداری قم نصب شد

گروه اجتماعی: شهردار منطقه يك قم از نصب المان فاطميه در اين منطقه به‌مناسبت ايام شهادت حضرت صديقه كبری(س) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، اكبر قليچ، شهردار منطقه يك قم از نصب المانی متناسب با ايام فاطميه(س) در رمپ بيطرفان خبر داد و گفت: با فرا رسيدن دهه دوم فاطميه المانی متناسب با ايام شهادت فاطمه زهرا(س) در رمپ بيطرفان واقع در منطقه يك شهری قم نصب شد.
وی افزود: رمپ بيطرفان از جمله معابر پر رفت و آمدی است و روزانه تعدادی زيادی از شهروندان قمی و زائران و مجاوران كريمه اهل بيت(ع) از آن عبور می‌كنند به همين دليل نصب المان فاطميه در اين مكان در دستور كار قرار گرفت.
شهردار منطقه يك قم با بيان اينكه پرسنل اين مركز سعی در طراحی و اجرای المان‌هايی متناسب با فضای معنوی قم و ايام خاص مذهبی دارند خاطرنشان كرد: همه نهادها و اقشار مختلف مردم بايد با همكاری يكديگر سيمای قم را متناسب با شأن ساكنان و زائران و فضای روحانی شهر بيارايند.
captcha